AliceinWonderland
Fanka BB :)
A szkoda, bo człowiek najchętniej pobiegłby już z testem w rękuPęcherzyk widać przy becie Ok 1000 wcześniej nie ma co iść niestety, bo nic nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A szkoda, bo człowiek najchętniej pobiegłby już z testem w rękuPęcherzyk widać przy becie Ok 1000 wcześniej nie ma co iść niestety, bo nic nie będzie
Ja mam wrażenie że całe życie mi los robi pod górę. Miałam ciężkie dzieciństwo, potem zaszłam młodo w ciążę z nieodpowiednim mężczyzną. Byłam w nałogu... Dużo tego. Dopiero niedawno zaczęło mi się układać po 29 latach a mam 30 za chwilę. Ale też nie wszystko idzie jak z bajki... Oczywiście nie oczekuję bajki ale odrobiny dobrej passy. Staram się pocieszać że mam coraz gorsze mdłości i temperatura mi nie spada (37,4) ale już mnie tak ludzie w internecie negatywnie nastawili że kolejny cały dzień płakałam. Narzeczony może mnie wspierać tylko przez telefon bo w delegacji jeszcze przez ponad tydzień. Jak jutro usłyszę złe nowiny to nawet nie będę miała się komu w rękaw wypłakać. Zostałam z tym wszystkim sama...a ja słaba psychicznie jestem. Bardzo słaba...
DokładnieA szkoda, bo człowiek najchętniej pobiegłby już z testem w ręku
Ja pierwsze usg znalazłam takie z córkaJa w ciąży z synkiem byłam w 5w2d i było już serduszko, ale tym razem pójdę w 6w5d . Nie idę wcześniej bo szkoda mi kasy żeby tylko pójść, a może nie być wcześniej nic widać więc pójdę w 7tyg
Ja pierwsze usg znalazłam takie z córka
Ja ze względu na pracę tylko i wyłącznie tak wcześnie poszłamMoja siostra też była w zeszłym tygodniu (5+1) i lekarz też kazał wrócić za tydzień. Szkoda tylko kasy wydanej, ale mówiła że nie mogła się doczekać
No właśnie ja tez bym chciała ... zależy mi na zaświadczeniu ...Ja ze względu na pracę tylko i wyłącznie tak wcześnie poszłam
Ryzyko mam duże, a to pierwsza ciąża, więc wolę dmuchać na zimne.. Na szczęście moja pani doktor bardzo wyrozumiała, uspokoiła mnie i dostałam zwolnienie teraz do przyszłej wizyty, więc odpoczywam. Dziś dzień w pełni wykorzystany, byliśmy z mężem i znajomymi w zoo, oczywiście wypad na spokojnie ale ile szczęścia, że wgl można było gdzieś pojechać, Dobrze mi to zrobiłoNo właśnie ja tez bym chciała ... zależy mi na zaświadczeniu ...