reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja w ciąży z synkiem byłam w 5w2d i było już serduszko, ale tym razem pójdę w 6w5d . Nie idę wcześniej bo szkoda mi kasy żeby tylko pójść, a może nie być wcześniej nic widać więc pójdę w 7tyg

Dokładnie będzie dobrze. Nie ma co martwić się na zapas i to że mąż daleko w delegacji ale myślami jest zawsze z tobą także głową do gory[emoji106]
Ja mam wrażenie że całe życie mi los robi pod górę. Miałam ciężkie dzieciństwo, potem zaszłam młodo w ciążę z nieodpowiednim mężczyzną. Byłam w nałogu... Dużo tego. Dopiero niedawno zaczęło mi się układać po 29 latach a mam 30 za chwilę. Ale też nie wszystko idzie jak z bajki... Oczywiście nie oczekuję bajki ale odrobiny dobrej passy. :( Staram się pocieszać że mam coraz gorsze mdłości i temperatura mi nie spada (37,4) ale już mnie tak ludzie w internecie negatywnie nastawili że kolejny cały dzień płakałam. Narzeczony może mnie wspierać tylko przez telefon bo w delegacji jeszcze przez ponad tydzień. Jak jutro usłyszę złe nowiny to nawet nie będę miała się komu w rękaw wypłakać. :( Zostałam z tym wszystkim sama...a ja słaba psychicznie jestem. Bardzo słaba...

Ja w ciąży z synkiem byłam w 5w2d i było już serduszko, ale tym razem pójdę w 6w5d . Nie idę wcześniej bo szkoda mi kasy żeby tylko pójść, a może nie być wcześniej nic widać więc pójdę w 7tyg
Ja pierwsze usg znalazłam takie z córka :)

Załączniki

• BF54D712-C52F-44AA-A140-E2E5A1050B6A.jpeg
    BF54D712-C52F-44AA-A140-E2E5A1050B6A.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 98
Ja 6 maja miałam betę 1346 więc 8 maja jak była wizyta powinno być coś widać, a jednak nic, więc organizm organizmowi nierówny 🙂

reklama
No właśnie ja tez bym chciała ... zależy mi na zaświadczeniu ...
Ryzyko mam duże, a to pierwsza ciąża, więc wolę dmuchać na zimne.. Na szczęście moja pani doktor bardzo wyrozumiała, uspokoiła mnie i dostałam zwolnienie teraz do przyszłej wizyty, więc odpoczywam. Dziś dzień w pełni wykorzystany, byliśmy z mężem i znajomymi w zoo, oczywiście wypad na spokojnie ale ile szczęścia, że wgl można było gdzieś pojechać, Dobrze mi to zrobiło 🙂

Do góry