reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny jestem już po usg I trymestru i jestem załamana... Byłam dobrej myśli ale teraz to już tracę nadzieje 😭 Obrzęk się potwierdził, lekarz powiedział ze obstawia zespół turnera downa bądź wadę serca. Z Pappa zespół downa 1:29. Naczytałam się już tyle w internecie i niestety najczęściej kończy się to poronieniem :( W życiu nie czułam takiego smutku, żalu jak teraz 😭Mam nadzieje ze żadna z was nie będzie musiała czegoś takiego przechodzić :( Mi lekarz mówił ze możliwe ze będę musiała podjąć trudna decyzje o terminacji 😭
O nie :( bardzo mi przykro, przytulam 😢❤️

reklama
To jesteśmy już 3 z takimi maluszkami na pokładzie 🙂 też się trochę martwię, ale wiem, że dam radę ❤️ ciężki czas w czasie ciąży mam, bo niedługo zaczynamy generalny remont w domu (cały dół) i będziemy się tam przeprowadzać. Także bardzo intensywny czas dla nas...
Witaj w klubie my też zaczynamy remont,także napewno się nam nudzić nie będzie 😁

@Tinka31 i @Maiula2112 ja mam na glowie budowe 😅 na domiar wszytskiego maz w maju mial wypadek motocyklowy. Ma szczescie skonczylo sie tylko na zlamanej rece i potluczeniach. Ale prowadzic auta nie moze, wiec robie od maja za szofera.. przy moich mdlosciach to bylo wyzwanie.. nie wspomne ze nawet jak zamawiamy plytki czy cokolwiek trzeba zrobic na dzialce to musimy prosic o pomov znajomych.. no nielatwy to czas dla nas, ale najwazniejsze, zeby dzidzia byla zdrowa. Z resztą da sie rade. Upajam sie tym, ze zaraz konczymy, bo rolercoster emocjonalny podczas budowy to jedna z gorszych rzeczy w moim zyciu..

@Tinka31 i @Maiula2112 ja mam na glowie budowe 😅 na domiar wszytskiego maz w maju mial wypadek motocyklowy. Ma szczescie skonczylo sie tylko na zlamanej rece i potluczeniach. Ale prowadzic auta nie moze, wiec robie od maja za szofera.. przy moich mdlosciach to bylo wyzwanie.. nie wspomne ze nawet jak zamawiamy plytki czy cokolwiek trzeba zrobic na dzialce to musimy prosic o pomov znajomych.. no nielatwy to czas dla nas, ale najwazniejsze, zeby dzidzia byla zdrowa. Z resztą da sie rade. Upajam sie tym, ze zaraz konczymy, bo rolercoster emocjonalny podczas budowy to jedna z gorszych rzeczy w moim zyciu..
O to też masz ciekawie 😁ale najważniejsze że już wszystko zmierza ku końcowi i będziecie się cieszyć z domku i z Dzidziusia❣️

reklama
Witam Was :-) Jestem przesadnie ostrożna, dlatego milczymy z mężem jak zaklęci ;-) , ale tak już mi się chce z kimś pogadać i znalazłam to forum :-) To nasze czwarte dziecko , wcześniej syn i dwie córki :-) a teraz 12 tydz+ 1 i jutro prenatalne!! Czekam na nie niecierpliwie z nadzieją na dobre wieści... W piątek byłam na USG u gon i powiedział, że raczej to kolejna dziewczyna na jego oko 😁

Do góry