To podobnie jak ja, ja 23.07 Pierwszy raz w życiu czas mi się dłuży, a nie pędziDzięki wielkie właśnie myśle podobnie . A badania dopiero 26 lipca
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
A daj spokój 3 tygodnie temu byłam na ostatniej wizycie a kolejna dopiero 30 czerwca niby niedaleko ale sama wiesz jak się ciągnie . Który to będzie Twój Tydzień na prenatalnych ? Ty tez jakoś z końca stycznia co nie ? Dobrze pamietam ?To podobnie jak ja, ja 23.07 Pierwszy raz w życiu czas mi się dłuży, a nie pędzi
12+6 Tak, mam termin na koniec stycznia, dokładnie 29.01A daj spokój 3 tygodnie temu byłam na ostatniej wizycie a kolejna dopiero 30 czerwca niby niedaleko ale sama wiesz jak się ciągnie . Który to będzie Twój Tydzień na prenatalnych ? Ty tez jakoś z końca stycznia co nie ? Dobrze pamietam ?
Nellyy
Aktywna w BB
Ja na obecna chwile nie robię pappy, choć wiem ze dziewczyny na grupie pisały ze pappa to nie tylko prawdopodobieństwo wad u dziecka dlatego się jeszcze zastanawiam i za kilka dni chce podjąć ostateczna decyzje.Ja podobnie jak koleżanki jestem przełomowa w sensie z om termin wychodzi mi na 30 stycznia a z usg serduszkowego na 2 lutego . Obecnie 8+2 , termin na usg prenatalne już mam ale trapi mnie cały czas czy robić dodatkowe badania pappap i Nifty . Tzn jeśli na usg 1 trymestru wszystko wyjdzie w jak najlepszym porządku to jest sens robienia tych badań ? Kurczę jak to było u was ? Pomóżcie bo już się główkuje któryś dzień i sama niewiem co rozkminić
U mnie w rodzinie w tym roku dwie ciężarne, u jednej i drugiej pappy wyszła z bardzo dużym prawdopodobieństwem chorych dzieci…napłakały się i bardzo to przeżyły…ostatecznie zrobiły nifty i wszystko wyszło dobrze. Ja od razu zrobię nifty/sanco ale dopiero po usg genetycznym bo muszę się doradzić lekarza czy zrobić sanco czy nifty.
U was tez dzisiaj chłodniej? Jak się czujecie? Mi troszkę mdłości powoli odpuszczają… powiedzcie jeszcze czy raz w miesiącu chodzicie na wizyty czy częściej??
Chłodniej, taaak, ulgaU was tez dzisiaj chłodniej? Jak się czujecie? Mi troszkę mdłości powoli odpuszczają… powiedzcie jeszcze czy raz w miesiącu chodzicie na wizyty czy częściej??
Ja póki co byłam na pierwszej wizycie w 7+5, czyli prawie 2 tyg. temu, a teraz spokojnie czekam na za miesiąc na usg prenatalne. W międzyczasie robię dodatkowe badania krwi na p. ciała przeciw różyczce i toksoplazmozie, bo tylko to z całego pakietu badań I trymestru mi zostało.
Nie mam takich wskazań, aby chodzić częściej, więc słucham się lekarza
chlodniej, nawet w bluzie siedze ba polu ale.od 3 dni nasilone mdlosci;(Ja na obecna chwile nie robię pappy, choć wiem ze dziewczyny na grupie pisały ze pappa to nie tylko prawdopodobieństwo wad u dziecka dlatego się jeszcze zastanawiam i za kilka dni chce podjąć ostateczna decyzje.
U mnie w rodzinie w tym roku dwie ciężarne, u jednej i drugiej pappy wyszła z bardzo dużym prawdopodobieństwem chorych dzieci…napłakały się i bardzo to przeżyły…ostatecznie zrobiły nifty i wszystko wyszło dobrze. Ja od razu zrobię nifty/sanco ale dopiero po usg genetycznym bo muszę się doradzić lekarza czy zrobić sanco czy nifty.
U was tez dzisiaj chłodniej? Jak się czujecie? Mi troszkę mdłości powoli odpuszczają… powiedzcie jeszcze czy raz w miesiącu chodzicie na wizyty czy częściej??
Ja chodze co 4 tyg do gina.
locala
Fanka BB :)
Również Podkarpacie [emoji3526]
Przyszłe mamusie, skąd w ogóle jesteście?
Ja podchodzę z Podkarpacia, ale mieszkam od kilku lat w Warszawie.
OooooPrzyszłe mamusie, skąd w ogóle jesteście?
Ja podchodzę z Podkarpacia, ale mieszkam od kilku lat w Warszawie.
A ja spod Warszawki uciekłam
i obecnie Poznań
reklama
Podziel się: