reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja po wizycie , u dzidzi wszystko dobrze, 11+3 ❤

Załączniki

• 20210624_200149.jpg
    20210624_200149.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 117
trzymaj sie kochana;*

Ja jestem na duphastonie. W pierwszej ciazy tez bralam przez Iszy trymestr. I zszokowalam sie ta informacja, ze moze on dawac objawy ciazy😳

Ja chodze do gina co miesiąc, to normalne na początku ciazy. Trzeba byc dobrej mysli i nie zamartwiać sie ciagle;) co ma byc to bedzie.
Miałam na myśli luteinę. W działaniach niepożądanych są chociażby mdłości, wymioty czy zawroty głowy.

reklama
Mam to samo [emoji23] Tu dziewczyny już po/zaraz przed prenatalnymi a mi do nich jeszcze miesiąc brakuje [emoji16]
Ja mam 29.01 więc nie jesteś sama :) I @locala też 29.01.
Zaglądałam na lutowe mamusie, ale tam dziewczyny dopiero 5 tc i pierwsze wizyty, więc też czuję się odosobniona i przez to wszystko chce mi się śpiewać "za stara ciąża na luty, za młoda na styczeń"... :D

Do góry