Tak. Stosuję luteinę 2xdziennie.Mam jeszcze pytanie: czy któraś z obecnych miała na poczatku plamienia / czy stosujecie luteinę?
reklama
siwsoooonek
Fanka BB :)
AliceinWonderland
Gratulacje!! Wyglada superJa po wizycie , u dzidzi wszystko dobrze, 11+3 ❤
monnkej
Super dzidziutekJa po wizycie , u dzidzi wszystko dobrze, 11+3 ❤
Beth2022
Miałam na myśli luteinę. W działaniach niepożądanych są chociażby mdłości, wymioty czy zawroty głowy.trzymaj sie kochana;*
Ja jestem na duphastonie. W pierwszej ciazy tez bralam przez Iszy trymestr. I zszokowalam sie ta informacja, ze moze on dawac objawy ciazy
Ja chodze do gina co miesiąc, to normalne na początku ciazy. Trzeba byc dobrej mysli i nie zamartwiać sie ciagle co ma byc to bedzie.
to i to progesteron to pewnie skurki ubiczne takie same.. ja nie sprawdzam takich rzeczy na ulotkach, bo wszytsko bym zaraz mialaMiałam na myśli luteinę. W działaniach niepożądanych są chociażby mdłości, wymioty czy zawroty głowy.
Szarafoka
Ktory tc ze juz udalo sie określić plec? )) ja plec synka poznałam dopiero w 20tc na połówkowych, ale marzy mi się teraz wiedzieć wczesniejByłam dzisiaj na prenatalnych, u mnie w brzuszku chłopiec
reklama
locala
Mam to samo [emoji23] Tu dziewczyny już po/zaraz przed prenatalnymi a mi do nich jeszcze miesiąc brakuje [emoji16]
Ja mam 29.01 więc nie jesteś sama I @locala też 29.01.
Zaglądałam na lutowe mamusie, ale tam dziewczyny dopiero 5 tc i pierwsze wizyty, więc też czuję się odosobniona i przez to wszystko chce mi się śpiewać "za stara ciąża na luty, za młoda na styczeń"...
Podziel się: