reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć dziewczyny, jak się dziś czujecie? Bardzo doskwierają Wam upały?
U mnie ratunkiem jest woda z imbirem, miętą i lodem, bo wody w temperaturze pokojowej nie daję rady przyjąć.

Miłego dnia 🤗
U mnie ciężko. Jest mi niedobrze przez 24h, co chwilę słabo mi się robi... A tu trzeba dać radę funkcjonować przy 8,5 miesięcznym dzieciaczku, bo jesteśmy same w domu 🥺

Powiedzcie jak u was z objawami - u mnie w jakimś 6 tygodniu były straszne zawroty głowy, od jakiegoś tygodnia (aktualnie 9 + 4) mdłości, zgaga, "gula" w gardle, dzisiaj "zaliczone" pierwsze poranne wymioty...
Dziewczyny, które jesteście na nieco dalszym etapie - minęło? trwa?

Ostatnia edycja:
Nie bój się, pomyśl, że dziś już będziesz pewna, co i jak ☺️ W którym jesteś tygodniu?

Dziekuje. Niby 9+6 ale ciaza troszke młodsza byla na pierwszym usg.

U mnie ciężko. Jest mi niedobrze przez 24h, co chwilę słabo mi się robi... A tu trzeba dać radę funkcjonować przy 8,5 miesięcznym dzieciaczku, bo jesteśmy same w domu 🥺
U nas na pokładzie 15 miesięcznik który nie akceptuje spacerow w wozku musi biegac nigdy za reke, trzeba go strasznie pilnować. A ja mdlosci, wymioty, w upale nie mamy na osiedlu cienia zupelnie. Odpuściłam spacery bo sie nie da. Tez sama na pokładzie jestem , tata w delegacji. Czekam na burze i deszcz.... i odzyskanie sily

reklama
Do góry