Przykro mi, trzymaj sięCześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
reklama
Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno i powodzenia w przyszłości!Cześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
Mimimka89
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro... Trzymaj sięCześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
Mimimka89
Śliczny bobasHej dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę, słyszałam pierwszy raz serduszko , cudowne uczucie
Mamy już 12+4 z OM 12+1 . Czy któraś z was miała tak że na tym etapie ciąży dzidziuś jest starszy niż wychodziło wcześniej? Że podgodniło kilka dni do przodu ?
W czwartek prenatalne, mój lekarz prowadzący powiedział że pewnie poznam już płeć
Miałyście już prenatalne, znacie płeć ?
Zobacz załącznik 1285833
super mi wyszlo z usg, ze dzidzia 2 dni starsza niz z OM. Jeszcze plci nie znam i licze, ze na prenatalne 1.07 sie dowiem. Z corka wlasnie na prenatalnym mi powiedzieli, ze bedzie dziewczynka. Teraz liczymy na chlopca, chociaz cora mowi ciagle, ze dziewczynka i koniec hehe ale wiadomo, najwazniejsze, zeby zdrowe byloHej dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę, słyszałam pierwszy raz serduszko , cudowne uczucie
Mamy już 12+4 z OM 12+1 . Czy któraś z was miała tak że na tym etapie ciąży dzidziuś jest starszy niż wychodziło wcześniej? Że podgodniło kilka dni do przodu ?
W czwartek prenatalne, mój lekarz prowadzący powiedział że pewnie poznam już płeć
Zobacz załącznik 1285833
Hej dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę, słyszałam pierwszy raz serduszko , cudowne uczucie
Zobacz załącznik 1285833
Ale wspaniale, zazdroszczę Ci, że Ty już 12+4
Mimo, że obie jesteśmy stycznióweczki, to moja ciąża jest prawie o miesiąc młodsza od Twojej, do prenatalnych czekam aż do 23.07
Powiem Ci że nie wiem kiedy zleciało do tego czasu . Zanim się obejrzymy a dzidzie będą już z nami ❤Ale wspaniale, zazdroszczę Ci, że Ty już 12+4
Mimo, że obie jesteśmy stycznióweczki, to moja ciąża jest prawie o miesiąc młodsza od Twojej, do prenatalnych czekam aż do 23.07
siwsoooonek
Ja bym poszła jak najbardziej, chyba ze źle się będziesz czuła.Dziewczyny co zrobiłybyście na moim miejscu? 10 lipca mam ślub i wesele najlepszej przyjaciółki. Na około 100 osób. Poszłybyście czy nie?
5czerwca i teraz 19 czerwca byłam na weselach i sie bawiłam normalnie oczywiście uważałam na siebie i odpoczynek był częsty
Mama32@
reklama
siwsoooonek
Bardzo Mi przykro, trzymaj się!Cześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
Podziel się: