reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
Przykro mi, trzymaj się 🤗

reklama
Cześć Dziewczyny. Chciałam się pożegnać, niestety w sobotę wylądowałam na izbie przyjęć z krwawieniem. 7t6d - usłyszałam po raz pierwszy i ostatni bicie serduszka, niestety bardzo wolne, 76, bradykardia, złe rokowania. Trafiłam na dwie wspaniałe lekarki, dzięki którym trzymam się nadal w jednym kawałku, od wczoraj krwawię i mam nadzieje, ze obędzie się bez łyżeczkowania. Życzę Wam dużo zdrówka i trzymam za Was i Waszw maluchu mocno kciuki!
Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno i powodzenia w przyszłości! 🥰

Bardzo mi przykro... Trzymaj się 😥

Hej dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę, słyszałam pierwszy raz serduszko , cudowne uczucie 😍
Mamy już 12+4 z OM 12+1 . Czy któraś z was miała tak że na tym etapie ciąży dzidziuś jest starszy niż wychodziło wcześniej? Że podgodniło kilka dni do przodu ?
W czwartek prenatalne, mój lekarz prowadzący powiedział że pewnie poznam już płeć 😊😍
Miałyście już prenatalne, znacie płeć ?
Zobacz załącznik 1285833
Śliczny bobas ❤️

Hej dziewczyny, dzisiaj miałam wizytę, słyszałam pierwszy raz serduszko , cudowne uczucie 😍
Mamy już 12+4 z OM 12+1 . Czy któraś z was miała tak że na tym etapie ciąży dzidziuś jest starszy niż wychodziło wcześniej? Że podgodniło kilka dni do przodu ?
W czwartek prenatalne, mój lekarz prowadzący powiedział że pewnie poznam już płeć 😊😍
Zobacz załącznik 1285833
super;) mi wyszlo z usg, ze dzidzia 2 dni starsza niz z OM. Jeszcze plci nie znam i licze, ze na prenatalne 1.07 sie dowiem. Z corka wlasnie na prenatalnym mi powiedzieli, ze bedzie dziewczynka. Teraz liczymy na chlopca😅, chociaz cora mowi ciagle, ze dziewczynka i koniec hehe ale wiadomo, najwazniejsze, zeby zdrowe bylo🥰

Zobacz załącznik 1285833

Ale wspaniale, zazdroszczę Ci, że Ty już 12+4 ☺️
Mimo, że obie jesteśmy stycznióweczki, to moja ciąża jest prawie o miesiąc młodsza od Twojej, do prenatalnych czekam aż do 23.07 ;)

Dziewczyny co zrobiłybyście na moim miejscu? 10 lipca mam ślub i wesele najlepszej przyjaciółki. Na około 100 osób. Poszłybyście czy nie?
Ja bym poszła jak najbardziej, chyba ze źle się będziesz czuła.
5czerwca i teraz 19 czerwca byłam na weselach i sie bawiłam normalnie oczywiście uważałam na siebie i odpoczynek był częsty ;)

Cześć dziewczyny. Gratuluję pięknych zdjęć i zdrowo rozwijających się dzieciaczków. @Domi0 przykro mi bardzo. Doskonale wiem co czujesz. Trzymaj się kochana...
Mam do Was pytanko. Czy któraś z Was miała monitoring owulacji? Chciałabym się dowiedzieć ile dni po widać to na USG.

reklama
Bardzo Mi przykro, trzymaj się! 😔💛

Do góry