Ja tez mam 15.06,Też mam 15.06 już u swojego ginekologa
reklama
Ja też mam 15.06 wizytę z usg prenatalnymJa tez mam 15.06,
Karolina2495
Fanka BB :)
Nie potwierdzam [emoji846] w poprzedniej ciąży musiałam zjeżdżać z drogi na wymioty, raz na przystanek autobusowy, bo inaczej bym wypadek spowodowala [emoji854] lepiej nie prowadzić auta. Mi pomogło ściskanie nadgarstka. Jedzenie z 10 minut przed jazdą, żeby już się przyjęło trochę [emoji6] nie w trakcie! A już na pewno nie pomarańcze [emoji87] i otwarte okno, bo inaczej masakra [emoji846]
Będzie dobrze. Weź do auta butelkę wody i przekąski. Najlepiej przy zawrotach głowy lub chorobie lokomocyjnej siedzieć z przodu.
Słyszałam też taki paradoks osób z problemami w czasie jazdy: podobno gdy są kierowcami nie odczuwają mdłości i zawrotów. A jak są pasażerami to wszystko się zaczyna. Może też spróbuj ty być kierowcą? [emoji2]
Karolina2495
Ćwicz cierpliwość [emoji16] A tak serio, to chyba sporo dziewczyn ma wizytę na koniec czerwca, więc będziemy czekać razem [emoji846][emoji173]
Cześć [emoji3526]
Ja dziś zaczynam 10 tydzień [emoji86][emoji2962] jak ten czas leci... przeszłabym się na wizytę zobaczyć co tam u fasolki a tu dopiero wizyta 1.07 [emoji15] nie wytrzymam chyba...
Karolina2495
Ja mam 14.06 wizytę u położnej, więc bez usg[emoji846] A usg kolejne pewnie pod koniec miesiąca dopiero[emoji846]
Ja też dzisiaj zaczynam 10 tydzień, choć mam wrażenie że to się dłuży strasznie. Wizytę mam 15.06, bo po tym epizodzie z małym plamieniem mam iść skontrolować. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. [emoji846]
Żółtaważka
U mnie też 15.06! Ale dzieńJa tez mam 15.06,
staram się ale ciężko mi chyba idzie tak się martwię żeby wszystko było jak należy...Ćwicz cierpliwość [emoji16] A tak serio, to chyba sporo dziewczyn ma wizytę na koniec czerwca, więc będziemy czekać razem [emoji846][emoji173]
Choć przed godziną prawie biegłam do wc bo mi się śniadanie unosiło - udało się nie oddawać
Dagulina
Ekstra zdjęcie!!! Gratuluję raz jeszcze!Hej ja dziś po wizycie wychodziło często, bo przez chwilę miałam dwóch lekarzy, ale teraz już się unormuje. Kropek rośnie tętno zasuwa
Wow, już prenatalne, super Ja to wtedy dopiero będę 8+1Ja też mam 15.06 wizytę z usg prenatalnym
reklama
Kingazet92
Hej dziewczyny, ja po wizycie, na ten moment wszystko ok, serduszko bije co mnie zaniepokoilo, a zobaczyłam dopiero w domu-Zarodek ma 8 mm, a pecherzyk ciazowy aż 27 mm. Lekarz nic o tym nie wspominał, ale to chyba za dużo. Dacie radę sprawdzić jakiej wielkości były Wasze pecherzyki i zarodki w okolicy 6+5? Będę wdzięczna!
Podziel się: