reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
A na kiedy masz termin? U mnie będzie 12t3d więc pewnie u ciebie już też zrobi prenatalne chyba że umówi się z tobą później na za 2tyg
Tez mam 30 czerwca , to będzie według usg 11t3d ale nic mi nie mówił, zażądaliśmy się a o najważniejsze zapomniałam zapytać . Kazał tydzień szybciej zrobić wszystkie badania krwi co mam w zleceniu.

Boże dziewczyny , czy Wam też ciągle jest niedobrze ? Mnie to wykończy , zacznijmy od tego że nie jestem wytrzymała aby znosić ciągle katusze , czuje jakby wszystko zbierało mi się w gardle ale i zarazem czuje głód , jak chce zjeść coś , a najgorzej jest z rana ... to wszystko mi rośnie w buzi , staram się coś zdrowego podjadać aby minimalizować te dziwaczne uczucie .. ale co zjem to za 15-30 minut wszystko powraca😡

Dzidzia rośnie jak na drożdżach ❤️ prawie 2cm szczęścia 😍 serduszko ok 150/160 bije

Załączniki

• IMG_7100.jpg
    IMG_7100.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry