reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
A na kiedy masz termin? U mnie będzie 12t3d więc pewnie u ciebie już też zrobi prenatalne chyba że umówi się z tobą później na za 2tyg
Tez mam 30 czerwca , to będzie według usg 11t3d ale nic mi nie mówił, zażądaliśmy się a o najważniejsze zapomniałam zapytać . Kazał tydzień szybciej zrobić wszystkie badania krwi co mam w zleceniu.

Boże dziewczyny , czy Wam też ciągle jest niedobrze ? Mnie to wykończy , zacznijmy od tego że nie jestem wytrzymała aby znosić ciągle katusze , czuje jakby wszystko zbierało mi się w gardle ale i zarazem czuje głód , jak chce zjeść coś , a najgorzej jest z rana ... to wszystko mi rośnie w buzi , staram się coś zdrowego podjadać aby minimalizować te dziwaczne uczucie .. ale co zjem to za 15-30 minut wszystko powraca😡

Dzidzia rośnie jak na drożdżach ❤️ prawie 2cm szczęścia 😍 serduszko ok 150/160 bije

Załączniki

• IMG_7100.jpg
    IMG_7100.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry