reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Może macie rację dziewczyny... Ale ja po prostu taki mam chory charakter jetsm za uczciwa... I ciągle w biegu przez to. Niby ciężkiej pracy nie mam bo pracuje w urzędzie ale mam ciągły kontakt z petentami i trochę stresu. Nie wiem co robić. Lekarz jak się dowiedział że w urzędzie pracuje już chciał zwolnienie pisać bo on się boi że zachoruje na covid bo mam problem z krzepliwość i jeszcze astmę...

reklama
Może macie rację dziewczyny... Ale ja po prostu taki mam chory charakter jetsm za uczciwa... I ciągle w biegu przez to. Niby ciężkiej pracy nie mam bo pracuje w urzędzie ale mam ciągły kontakt z petentami i trochę stresu. Nie wiem co robić. Lekarz jak się dowiedział że w urzędzie pracuje już chciał zwolnienie pisać bo on się boi że zachoruje na covid bo mam problem z krzepliwość i jeszcze astmę...
To nie ma co się zastanawiać. Ja jestem pracownikiem socjalnym... I też bez końca kontakt z ludźmi w dodatku problemowymi, roszczeniowymi. Ciągle pretensje i żale. A tak głową spokojna 😊 bierz zwolnienie i się nie zastanawiaj 🤰

@Lusia125 ja tez myślałam, żeby poczekać aż mnie ktoś zastąpi ale ja miałam fizyczną prace i dużo dużo klientów a ze covid to tym bardziej nie ryzykuje i siedzę w domu już 3 tydzień. Czasem mam dość tego siedzenia ale wiem, ze ograniczam stres, wysiłek i kontakt z potencjalnymi chorymi.
Uwierz, ze naprawdę nikt nie płakalby jakby nam się coś nie udało 🤷‍♀️

Heh siedzenia w domu ja raczej dosyć nie miała, mam synka 1,5 roku w domu. Biedny teraz chory i siedzi z babcią bo tak to chodzi do żłobka. Dzisiaj tak mnie ten kaszel dusi... Niby mam maseczkę ale ludzie na mnie dziwnie patrza
@Lusia125 ja tez myślałam, żeby poczekać aż mnie ktoś zastąpi ale ja miałam fizyczną prace i dużo dużo klientów a ze covid to tym bardziej nie ryzykuje i siedzę w domu już 3 tydzień. Czasem mam dość tego siedzenia ale wiem, ze ograniczam stres, wysiłek i kontakt z potencjalnymi chorymi.
Uwierz, ze naprawdę nikt nie płakalby jakby nam się coś nie udało [emoji2368]

Heh siedzenia w domu ja raczej dosyć nie miała, mam synka 1,5 roku w domu. Biedny teraz chory i siedzi z babcią bo tak to chodzi do żłobka. Dzisiaj tak mnie ten kaszel dusi... Niby mam maseczkę ale ludzie na mnie dziwnie patrza
Przez samą chorobę bym już poszła na L4, a co dopiero będąc przy tym w ciąży. ;) Poza tym nikt nie mówi, że już masz mieć zwolnienie do końca ciąży, wyzdrowiejesz i będziesz na siłach to możesz wrócić do pracy ;)

O której masz wizytę? Mam nadzieję że to będzie piękny dzień, pełen samych pięknych wiadomości [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mocno trzymam kciuki[emoji3059]Dziewczyny, ostatnio ciągnie mnie do coli, nigdy zbytnio nie piłam a teraz mogłabym litrami... Zauwazylam że przy mdłościach jest mi lepiej jak się napije...[emoji2356]
Mam dokładnie to samo! Ogólnie ciągnie mnie do słodkiego, a przed ciążą wcale... Cole piłabym codziennie, ale ograniczam ze względu na cukier i kofeinę

Ale co kochana ma uczciwość do tego ? Myślisz że jesteś nieuczciwa biorąc L4 i siedząc w domku ? Co w tym nieuczciwego ? Wybij sobie te głupoty z głowy , bierz zwolnienie i dbaj o siebie !

reklama
Do góry