Ja od dwóch dni tak samo. Piersi normalnie dotykam, nawet w nocy mnie nie bolą, gdzie miałam problem z zaśnięciem. Mdłości też delikatniejsze. Ja nie chcę źle się nastawiać. Mam nadzieję, że po prostu organizm przyzwyczaił się do burzy hormonów.wiesz ze od wczoraj mam to samo? Piersi mogę dotknąć i mnie to martwi i nie czuje żadnych mdłości, zgagi i już się wystraszyłam co się tam wydarzyło
reklama
Kilka dni temu pisałam o tym samym. Miałam już czarne myśli. Okazało się, że wszystko jest ok. Widocznie beta wskoczyła wam już na setki tysięcy i nie podwaja się w zawrotnym tempie. Ja mam teraz leciutkie mdłości codziennie z większymi atakami wymiotów co kilka dni. Podobno z rozwojem ciąży to normalne.wiesz ze od wczoraj mam to samo? Piersi mogę dotknąć i mnie to martwi i nie czuje żadnych mdłości, zgagi i już się wystraszyłam co się tam wydarzyło
Ciągnięcia są normalne. Więzadła w miednicy się rozluźniają pod wpływem hormonów.Mnie z kolei ciągnie lekko w pachwinie, zaczynam się trochę tym martwić...mialyscie tak może?
Mimimka89
Fanka BB :)
Mnie ciągnie w pachwinach, i to dosyć często.Mnie z kolei ciągnie lekko w pachwinie, zaczynam się trochę tym martwić...mialyscie tak może?
G
guest-1691259937
Gość
ja tak miałam właśnie. I się martwiłam o co chodzi. Ale narazie przeszło.Mnie nie, ale jeszcze czasami pociągną mnie jajniki
MK_Piotrowiak
Ja jestem okolice GostyniaHalo halo a są tutaj dziewczyny z Wielkopolskiego?
Córeczkę rodziłam w szpitalu w Gostyniu, nad drugą ciążą to zastanawiam się między Poznaniem a Środą Wlkp, mimo że nie mam żadnych złych wspomnień.Dziewczyny a zastanawiałyście się aby rodzic prywatnie w klinice ??
Ja powiem szczerze się nad tym bardzo zastanawiam , ale przeraża mnie fakt że jeżeli nie będzie miejsca to mnie nie przyjmą ( a do kliniki mam 1godzine drogi) albo ze musi być skończony 37tc.
A próbowałaś ten syrop, o którym pisałam? Też polecam wywar ze śliwek, mi pomagał wypity na czczo.Dziewczyny jakie ja mam zaparcia. Chyba oszaleje. Gin powiedziała żeby starać się dużo wody, owoce suszone, maślankę. Próbuje z wszystkim i nic. Ostatnie takie pełne wypróżnienie miałam w sobotę. Chyba będę musiała założyć czopek. Ciągle o tym myślę
Pierwszą ciążę, którą poroniłam chodziłam na prywatnie, to w 2019 było 170, drugą na NFZ a na 3d jak szłam to 250zl płaciłam, teraz idę na luxmed więc zakład pracy płaci , jak oddzwonię się do mojego doktorka w końcu to będę chodziła i na lux i na NFZChodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Mnie też ! Aż się trochę boje bo zazwyczaj prawy a wyrostka nie miałam jeszcze wycinanego...Mnie nie, ale jeszcze czasami pociągną mnie jajniki
DoMa29
Coś w tym jest, to właśnie my kobietymożliwe... już zaczynałam się czuć „jak w ciąży” i przestałam narzekamy na te bóle ale za nimi chyba tęsknimy
DoMa29
Wiem wiem, Ciebie pamiętamJa jestem okolice Gostynia
reklama
Buba88
Aaaa porod natiralny to co innego, rzeczywiscie wtedy duze ryzyko ze moze nie byc miejsca, bo nie zaplanujesz, szczegolnie jak jest covid i prywatne kliniki sa obleganeArciszewscy, piszę o naturalnym
Podziel się: