reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Chcę rodzić prywatnie - mam nadzieję na Medfeminę we Wrocławiu ;)
Koszt spory, ale to co przeszłam na oddziałach ginekologicznych w państwowych szpitalach woła o pomstę do nieba.
Minusem Medfeminy jest dla mnie tylko to, że są tam zabiegi PLANOWE - jak dzidziuś zechce przyjść na świat wcześniej to trzeba mieć alternatywę i tego się trochę boję.

Czytam że też mogą to dziady podważyć .. psychiatrę tez ogarnę - akurat mam mega fajnego , wybiorę się do niego za dwa miesiące , najpierw ogarnę kardiologa - zobaczymy jak on się ustosunkuje do mojej prośby
Mój gin jak się dowiedział o leczonej depresji to sam powiedział, żebym wzięła zaświadczenie o cc.. a ja do niego, ze dziękuje bardzo, marzę o SN 😜

Chodźcie prywatnie na wizyty ??? Ile płacicie?
Ja place 220 za wizytę, 210 za usg, ale u mnie lekarz jak robi usg i normalną wizytę kontorlną to zaznacza, ze miałam usg tylko, wiec zamiast 430 płace 210 :) na następne dwa trymestry wykupie pakiet, w tym już nie kupowałam, bo po prostu zapłaciłam ponad 500 zł za te pierwsze obszerne badania krwi już mi się nie opłacało płacić za cały pakiet za pierwszy trymestr

Jaki koszt ???
Koszt spory, ale to co przeszłam na oddziałach ginekologicznych w państwowych szpitalach woła o pomstę do nieba.
Minusem Medfeminy jest dla mnie tylko to, że są tam zabiegi PLANOWE - jak dzidziuś zechce przyjść na świat wcześniej to trzeba mieć alternatywę i tego się trochę boję.

No właśnie dlatego się zastanawiam. W klinice w Białymstoku jest tak że nawet jak kobieta prowadzi tam ciążę a nie ma miejsca to nie przyjmą:/ a teraz w czasach covida ciągle w klinikach jest full...dlatego nie wiem co robić

reklama
Mój gin jak się dowiedział o leczonej depresji to sam powiedział, żebym wzięła zaświadczenie o cc.. a ja do niego, ze dziękuje bardzo, marzę o SN 😜
Ooo, ja miałam depresje, jakies 8-9 miesięcy temu zeszłam z leków, może moje psychiczne problemy będą wskazaniem do cc :p jakoś panicznie się boje SN, wcześniej miałam wywoływany poród, ale panicznie boje się, ze dziecko mnie strasznie porozrywa albo utknie w moim kanale rodnym... Chciałam teraz rodzic SN ale jednak wybieram to co już znam, mam nadzieje, ze nie zrobią mi z tego powodu problemów...

Do góry