reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Tak, można. Na pewno wyrażę zgodę na podanie płci. Choć przyznam szczerze, że to nie jest tak ważne jak wyniki badania. Sanco lub inwazyjne badanie prenatalne muszę zrobić, ponieważ w październiku poroniłam ciąże, która okazała się obciążona wadą genetyczną. A ty też decydujesz się na to badanie?
U mnie nie ma zaleceń. Zapisałam się na podstawowe, ale w sumie zastanawiam się czy robić bo koleżanka mi ost mówiła, że jej znajomej w tym badaniu wyszło coś nie tak i musiała robić to inwazyjne i się okazało, że wszystko jest dobrze. Kosztowało ją to 3 tys a ile nerwów i łez...

reklama
Nie wiem dlaczego ale mnie mdłości biorą tylko na wieczór... 😆 Ale dziewczyny, wiecie czego mi się zachciało? Ciasta!! W piekarniku właśnie piecze się kruche z rabarbarem i budyniem 😆 rabarbara wieki nie jadłam 😅

Nie wiem dlaczego ale mnie mdłości biorą tylko na wieczór... 😆 Ale dziewczyny, wiecie czego mi się zachciało? Ciasta!! W piekarniku właśnie piecze się kruche z rabarbarem i budyniem 😆 rabarbara wieki nie jadłam 😅
U mnie kompot z rabarbaru 😁 ale takiego kruchego to bym wciągnęła z tym, że mi nie wolno 😣 ja mam ciągle chęć na mięso.

reklama
Do góry