reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja powoli się szykuje ... chociaż ciężko w nocy spałam , moja Maja zaprosiła sobie na noc koleżankę i imprezowały do 3 w nocy .. a ja nie miałam sumienia ich rozganiać do spania bo te dzieci spaczone są przez tą pandemie .. w końcu usunęły w salonie przed telewizorem .. zeszłam teraz na dół , mój salon wygląda jakby przebiegło stado dzików 🙈
Bardzo mi się spodobało stwierdzenie „wygląda jakby przebiegło stado dzików” 🙈😂

reklama
Moja 10cio latka spi z Nami dość często gdy mąż wraca z pracy, to chyba z tęsknoty za nim.. aczkolwiek mnie to strasznie denerwuje ... mąż specjalnie kupił ogromne łóżko do sypialni , ale mi i tak mało miejsca 🙈 a jak wyjeżdża to na stałe lokuje się na jego miejscu 😉
Haha, nie wiem, ja mam deficyt miłości z dzieciństwa więc mi nie będzie to przeszkadzać jak będzie z nami spać do wyprowadzki 😅 Ja ogólnie wychodzę z założenia, ze jak moje dziecko chce być blisko mnie to ja jej daje tą bliskość i nie denerwuje mnie to, uwielbiam wręcz to gdy ona chce być blisko mnie, fakt lubię mieć czas dla siebie i ja tez jestem ważna, mój czas i moja wygoda są ważna, ale moja córka ogólnie jest mało przytulaśna, jest indywidualistką więc doceniam każdą chwile kiedy chce być blisko mnie

Dziewczyny a ja spanikowałam, bo od wczoraj przestały mnie boleć piersi, nawet na sisuiu w nocy nie wstawałam. Nie wiem... 🤦‍♀️ Zaraz czarne myśli 🥺
Na spokojnie, ja panikowalam ze mnie przez dwa dni nie bolały piersi, tak później zaczely bolec i doszły mdłości takie ze praktycznie jest mi niedobrze całe dnie. Objawy przychodzą nasilają się osłabiają znów nasilają i tak chyba w kółko ☺️

Cześć dziewczyny :) u mnie wczoraj dzień wyjęty z życia, wiec dopiero dzisiaj się odzywam. Trzymam za Was wszystkie kciuki! ❤️
czy Wy tez macie ostatnio dziwne sny? Ale takie NAPRAWDĘ dziwne? Mi dzisiaj się śniło ze hodowałem wiewiórki i rzucałam im orzechy przez okno xd wyglądały jak kury. Chyba zaczynam już świrować 😅😅😅
Mi za to wczoraj że hodowałam pumy, lamparty, tygrysy i rysie a później przed nimi uciekałam i cały czas łapałam się za brzuch, chcąc ochronić moja fasolkę 🥺🤪

Dziewczyno, jednego dnia ma się większe jednego dnia mniejsze objawy ciąży:) spokojnie , nie zawsze takie symptomy wróżą coś złego. Poza tym kobieta wie .. i uwierz mi że ma się to przeczucie że faktycznie dzieje się coś złego...w poprzednim cyklu kiedy zobaczyłam dwie kreski i spóźniał mi się okres kilka dni, pewnego dnia wiedziałam że nie wyjdzie i że już po wszystkim. Wróciłam po pracy do domu i zaczęłam krwawic, wychodząc z pracy wiedziałam że tak się stanie . Instynkt, przeczucie?! Nie wiem.. tym razem nie spieszyłam się z testem z wizytą również bo czułam że będzie dobrze:) odgoń złe myśli, zajmij się czymś i nie myśl o objawach ciąży, one czasem ustają:)
Dziewczyny a ja spanikowałam, bo od wczoraj przestały mnie boleć piersi, nawet na sisuiu w nocy nie wstawałam. Nie wiem... [emoji2356] Zaraz czarne myśli [emoji3064]

Ja mam ciągle sny erotyczne... to już w ogóle hardcore.. :o
Cześć dziewczyny :) u mnie wczoraj dzień wyjęty z życia, wiec dopiero dzisiaj się odzywam. Trzymam za Was wszystkie kciuki! [emoji3590]
czy Wy tez macie ostatnio dziwne sny? Ale takie NAPRAWDĘ dziwne? Mi dzisiaj się śniło ze hodowałem wiewiórki i rzucałam im orzechy przez okno xd wyglądały jak kury. Chyba zaczynam już świrować [emoji28][emoji28][emoji28]

Cześć dziewczyny :) u mnie wczoraj dzień wyjęty z życia, wiec dopiero dzisiaj się odzywam. Trzymam za Was wszystkie kciuki! ❤️
czy Wy tez macie ostatnio dziwne sny? Ale takie NAPRAWDĘ dziwne? Mi dzisiaj się śniło ze hodowałem wiewiórki i rzucałam im orzechy przez okno xd wyglądały jak kury. Chyba zaczynam już świrować 😅😅😅
Hahhahaah fajny sen 😅😅😅

reklama
Też masz wyjazdowego męża??? Mojego nie ma już miesiąc i jeszcze z miesiąc go pewnie nie będzie... covidowe czasy :/
Moja 10cio latka spi z Nami dość często gdy mąż wraca z pracy, to chyba z tęsknoty za nim.. aczkolwiek mnie to strasznie denerwuje ... mąż specjalnie kupił ogromne łóżko do sypialni , ale mi i tak mało miejsca [emoji85] a jak wyjeżdża to na stałe lokuje się na jego miejscu [emoji6]

Do góry