reklama
Mama32@
Fanka BB :)
Idz i weź skierowanie. Ja za 9 badań zaołaciłam 315zł, na 6 mi dała nasza dr rodzinna. Wiec jak masz okazje zaoszczędzić to korzystając bo kasa się przydamam podobna sytuacje. Z tym, ze byłam wczoraj u swojego i tez zlecił mi badania prywatnie. Wiec poszłam do szpitala zapytać ma kiedy byłby termin, bo jestem w ciąży. Mam na jutro( chodziło mi o to, żeby badania mieć na NFZ). I nie wiem czy mu mówić, ze już byłam u innego lekarza trochę się zagmatwalam
GratulacjeHej, juz po wizycie wszystko jest ok, dzidziuś ma 63mm, tetno 118 kolejna wizyta dopiero za msc aa i wg usg dzis 6+3 termin na 10.01.22
Paradoksalna
lepiej to sprawdzić, moze to nie infekcja ale jesli Tak to. Ie można czekać bo nieleczona i fikcja jest bardzo groźna dla maleństwaWłaśnie będę do niego pisać , chociaż upławów żadnych nie mam i nie piecze jak siusiam... może to po tej Luteinie ?
33 lata i pierwsza ciążaDziewczyny, ile macie lat i czy będzie to Wasze pierwsze dziecko? Przepraszam jeśli taki temat pojawił się już wcześniej. Ja mam 30 lat i dwuletniego syna
Ja mam kochana 33, nie było mi dane wcześniej;(Tematu nie było ale tylko czekałam aż ktoś zacznie ja jestem załamana jak widzę wasze nickname z których wynika że wszystkie macie najwyżej 30 lat a ja już 31 i dopiero pierwsze dzieciątko
Paradoksalna
Aż się zakręciła łezka wzruszenia, ja miałam nagle cc i nie poznałam tego uczucia ale mam nadzieje, ze tym razem tak będzie, tak bardzo chce już grudzień*straszycie
Ten moment jak cieplutkie mokre ciałko na was leży wynagrodzi wszystko [emoji846]
Mimimka89
Kochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
G
guest-1691259937
Gość
ja 7+4. Powiedział ze przed 7 tygodniem nie będzie jeszcze. A teraz już na pewno. Wiec spokojnie.Kochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
reklama
Sunofspain
W pierwszej ciąży byłam na wizycie w 6+1 tc i było już serduszkoKochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
Podziel się: