Ja biorę Lutinus bo od luteiny mialam masakryczny świądNic poza tym , to wygląda jak podrażnienie kurczę
reklama
Z synkiem biło w 5+2 , a teraz idę na wizytę dopiero w 7tc także nie wiem..
Przykro mi z powodu siostry .. w którym była tc ?
Kochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije[emoji24] czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
Paradoksalna
Fanka BB :)
Ja tak samo nic nie biorę, nie miałam sprawdzanego proga byłam u dwóch ginetez nie biorę. I tez nie miałam tych badań
Ja mam luteinę 5×2, lutinus 3x1, prolutex, neoparin i dodatkowo ze względu na niski progesteron 1x1 progesterone besinsA wszystkie bierzecie luteinę? Ja w 1 ciąży brałam a w sumie teraz lekarz mi nie kazał. Jedynie od wczoraj biorę duphaston 3x2 na tzw podtrzymanie bo progesteron za niski jak na ten tc
Mimimka89
9 tygodniu najsmutniejsze jest to że z mojej rodziny wie tylko bratowa i młodsza siostra. Nikt nie wie, ani rodzice ani siostra która czeka w szpitalu. Moja mama jest w strasznej rozsypce że znów się cieszyła na wnuka i się nie udało. Boję się jej powiedzieć...bo u mnie ta torbiel... Ech ile 2 życiu trzeba się na cierpiećZ synkiem biło w 5+2 , a teraz idę na wizytę dopiero w 7tc także nie wiem..
Paradoksalna
Bijące serduszko jest jakoś od skończonego 6 tygodnia, ja w pierwszej widziałam w 5+6tcKochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
Aj nic mi nie mów...u mnie w rodzinie najpierw siostra była w ciąży i pod koniec 2015 r straciła synka w 27tc .. później w 2017 ja straciłam córkę w 19tc .. później siostra jeszcze 2 razy poroniła, ja raz miałam biochema i teraz w końcu ona jest w 13tc A ja w 7tc także może uda nam się razem Z tym ze ja już mam zdrowego synka a ona nie więc mocno trzymam kciuki ♡
9 tygodniu [emoji26] najsmutniejsze jest to że z mojej rodziny wie tylko bratowa i młodsza siostra. Nikt nie wie, ani rodzice ani siostra która czeka w szpitalu. Moja mama jest w strasznej rozsypce że znów się cieszyła na wnuka i się nie udało. Boję się jej powiedzieć...bo u mnie ta torbiel... Ech ile 2 życiu trzeba się na cierpieć [emoji26][emoji3064]
U mnie w 7t2d.Kochane kiedy słyszałyście bicie serduszka w którym tyg... Dzisiaj moja siostra dowiedziała się na usg że serduszko nie bije czeka w szpitalu na wywołanie. I zaczęłam analizować ze moja wizyta była 5+5 i nie było serduszka i zaczynam fiksować. Jak było i was w którym tyg było słychać serduszko?
olenaa28
Aktywna w BB
Wow ale wielki ten pęcherzyk się zrobił w okol dzidziusiaHej, juz po wizycie wszystko jest ok, dzidziuś ma 63mm, tetno 118 kolejna wizyta dopiero za msc aa i wg usg dzis 6+3 termin na 10.01.22
reklama
Podziel się: