reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

U mnie się nie sprawdziło przy pierwszym dziecku
Ogólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]

reklama
Spokojnie może serduszko dopiero się rozwija. Nie martw się będzie dobrze
Dziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.

Dziewczyny, ile macie lat i czy będzie to Wasze pierwsze dziecko? Przepraszam jeśli taki temat pojawił się już wcześniej. Ja mam 30 lat i dwuletniego syna
Tematu nie było ale tylko czekałam aż ktoś zacznie :p ja jestem załamana jak widzę wasze nickname z których wynika że wszystkie macie najwyżej 30 lat :p a ja już 31 i dopiero pierwsze dzieciątko :p

reklama
Dzień dobry, chciałabym się przywitać ☺️ Robiłam dziś powtórne badania TSH, a ponieważ jutro miałam termin miesiączki to przy okazji stwierdziłam, że zrobię również betę… i tu niespodzianka, wyszło 1013 🙈 pojutrze powtórzę dla spokoju psychiki 😁
Według różnych kalkulatorów termin wypada na 30.01 ☺️

Do góry