gratulacjeHej dziewczyny, nie jestem w stanie was nadrobić, bo tyle tu postów, ale nieśmiało się z wami witam [emoji4] jestem 12 dni po transferze in vitro (3 podejście) i dzisiejsza beta 443. Pierwsza wizytę mam dopiero 2 czerwca, ale mam nadzieję, że uda mi się tu zagościć na dłużej. Jestem już po jednym poronieniu dlatego boję się na ten moment cieszyc [emoji51]
Ale już teraz gratuluję wam wszystkim [emoji4]
reklama
Wooow, gratulacjeWitam się wieczorkiem, ja już po usg i szczęśliwa. U mnie 6t5d i bijące serduszko, wszystko się pokrywa z terminem ostatniej miesiączki i wygląda na ten moment super
Gratuluje z całego serca !!!!Dziewczyny widziałam [emoji3590] normalnie prawie się popłakałam, tydzień dokładnie taki jak mi pokazywali w aplikacji czyli 6+1, kolejna wizyta 14.06 [emoji3059][emoji3059][emoji3059]Zobacz załącznik 1272543
Mona.lisa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, nie jestem w stanie was nadrobić, bo tyle tu postów, ale nieśmiało się z wami witam [emoji4] jestem 12 dni po transferze in vitro (3 podejście) i dzisiejsza beta 443. Pierwsza wizytę mam dopiero 2 czerwca, ale mam nadzieję, że uda mi się tu zagościć na dłużej. Jestem już po jednym poronieniu dlatego boję się na ten moment cieszyc [emoji51]
Witam dziewczyny i gratulacjeHeyka. Jestem dzis 12 dzień po kriotransferze i zrobiłam dziś test i betę-1069.
Tak bardzo się cieszę;( tyle lat starań o dziecko i możliwe że w końcu ono się niedługo spełni. Pozdrawiam
Martyna2022
Aktywna w BB
DziękujęGratuluje
Martyna2022
Aktywna w BB
DziękujęCudowne wiadomości [emoji3590]
Super, moja pierwsza beta też taka była. Trzymam kciukiHej dziewczyny, nie jestem w stanie was nadrobić, bo tyle tu postów, ale nieśmiało się z wami witam [emoji4] jestem 12 dni po transferze in vitro (3 podejście) i dzisiejsza beta 443. Pierwsza wizytę mam dopiero 2 czerwca, ale mam nadzieję, że uda mi się tu zagościć na dłużej. Jestem już po jednym poronieniu dlatego boję się na ten moment cieszyc [emoji51]
Piękna beta, musi być dobrzeHeyka. Jestem dzis 12 dzień po kriotransferze i zrobiłam dziś test i betę-1069.
Tak bardzo się cieszę;( tyle lat starań o dziecko i możliwe że w końcu ono się niedługo spełni. Pozdrawiam
DziękujęWooow, gratulacje
Ja od rana już szykuje siebie i starszaka(chyba mogę już tak powiedzieć skoro drugi dzidziuś w brzuchu) do pracy i żłobka. Ktoś dzisiaj wizytuje? Miłego dnia dziewczynki
Mona.lisa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, daj od razu znać co i jakHej!!! Witam nowe mamusie
Ja dziś jadę na wizytę na 10.20... Dopadł mnie taki stres, że chodzę i się trzęsę. Mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze dziś 5+5
reklama
Czekamy na infoHej!!! Witam nowe mamusie
Ja dziś jadę na wizytę na 10.20... Dopadł mnie taki stres, że chodzę i się trzęsę. Mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze dziś 5+5
Podziel się: