reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny, nie jestem w stanie was nadrobić, bo tyle tu postów, ale nieśmiało się z wami witam [emoji4] jestem 12 dni po transferze in vitro (3 podejście) i dzisiejsza beta 443. Pierwsza wizytę mam dopiero 2 czerwca, ale mam nadzieję, że uda mi się tu zagościć na dłużej. Jestem już po jednym poronieniu dlatego boję się na ten moment cieszyc [emoji51]
Ale już teraz gratuluję wam wszystkim [emoji4]
gratulacje 😍

reklama
Hej dziewczyny, nie jestem w stanie was nadrobić, bo tyle tu postów, ale nieśmiało się z wami witam [emoji4] jestem 12 dni po transferze in vitro (3 podejście) i dzisiejsza beta 443. Pierwsza wizytę mam dopiero 2 czerwca, ale mam nadzieję, że uda mi się tu zagościć na dłużej. Jestem już po jednym poronieniu dlatego boję się na ten moment cieszyc [emoji51]
Heyka. Jestem dzis 12 dzień po kriotransferze i zrobiłam dziś test i betę-1069.
Tak bardzo się cieszę;( tyle lat starań o dziecko i możliwe że w końcu ono się niedługo spełni. Pozdrawiam
Witam dziewczyny i gratulacje 😘

Cudowne wiadomości [emoji3590]
Dziękuję 🙂
Super, moja pierwsza beta też taka była. Trzymam kciuki👍
Heyka. Jestem dzis 12 dzień po kriotransferze i zrobiłam dziś test i betę-1069.
Tak bardzo się cieszę;( tyle lat starań o dziecko i możliwe że w końcu ono się niedługo spełni. Pozdrawiam
Piękna beta, musi być dobrze🙂
Wooow, gratulacje 🥰🥰🥰🥰🥰
Dziękuję 🙂

Ja od rana już szykuje siebie i starszaka(chyba mogę już tak powiedzieć skoro drugi dzidziuś w brzuchu🙂) do pracy i żłobka. Ktoś dzisiaj wizytuje? Miłego dnia dziewczynki😘

reklama
Do góry