Gratulacje ! Wszystkiego dobrego !Hej dziewczyny ja od wczoraj tez prawdopodobnie styczniowa Czekam na betę do wtorku i będę dawała znać!
Ależ Wam zazdroszczę tego, że możecie robić Betę . W Niemczech niestety jest to niemożliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ! Wszystkiego dobrego !Hej dziewczyny ja od wczoraj tez prawdopodobnie styczniowa Czekam na betę do wtorku i będę dawała znać!
Powiem Wam, że ja już za każdym razem jak widziałam posty tutaj na grupie to juz mnie nachodziły myśli, że każdemu się udaje, tylko nie mi :/ I przez chyba ostatnie 2 miesiące nie wchodziłam na forum, bo miałam wrażenie, że wszyscy mają dwie kreski, tylko nie ja, a tak się staramy. Ale wydaje mi się, że na plus mi to wyszło, bo nie zadręczałam się. Teraz tylko czekam, żeby beta wyszła super i żeby można było się zapisywać do ginGratulacje ! Wszystkiego dobrego !
Ależ Wam zazdroszczę tego, że możecie robić Betę . W Niemczech niestety jest to niemożliwe
Ja już się psychicznie nastawiam że teraz każdy będzie nam mówił "no to czas na chłopca" a dla mnie najważniejsze żeby urodziło się zdrowe a kochać będziemy nie zależnie od tego czy będzie chłopiec czy dziewczynkaSłuchaj, jak się stało to trzeba się cieszyć !
My bylismy pewni , że się nie uda a tu taka niespodzianka
A co do otoczenia: zgadzam się z Tobą, że dzisiejsze rodzinne standardy są inne niż kiedyś.
Nasze rodziny mają po 2-3 dzieci , w sumie po mojej stronie jest wiele rodzin wielodzietnych ale teraz to oczywiście SZOK jak jest więcej niż dwójka na pokładzie.
A i do do płci to oczywiście tak samo, najlepiej jakby od razu była parka. Ile razy słyszałam "o szkoda, że nie dziewczynka" . Smutne to trochę.
Hej dziewczyny ja od wczoraj tez prawdopodobnie styczniowa [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Czekam na betę do wtorku i będę dawała znać!
Gratulacje czekam na dobre wiadomościHej dziewczyny ja od wczoraj tez prawdopodobnie styczniowa Czekam na betę do wtorku i będę dawała znać!
Trzymam żeby wszystko u ciebie było dobrzePowiem Wam, że ja już za każdym razem jak widziałam posty tutaj na grupie to juz mnie nachodziły myśli, że każdemu się udaje, tylko nie mi :/ I przez chyba ostatnie 2 miesiące nie wchodziłam na forum, bo miałam wrażenie, że wszyscy mają dwie kreski, tylko nie ja, a tak się staramy. Ale wydaje mi się, że na plus mi to wyszło, bo nie zadręczałam się. Teraz tylko czekam, żeby beta wyszła super i żeby można było się zapisywać do gin
Tak, 3 dni. I też nie chciałam robić testu pierwszego dnia spóźnienia (bo zawsze od razu biegłam do toalety i później wielki zawód), ale już musiałam zrobić, bo mieliśmy iść na kolacje do znajomych. Także zaskoczenie było ogromne, bo już z taką cierpiętniczą miną wlokłam się do tej łazienki, że na pewno znowu jedna.. A tu 2 <3 <3 Radość była ogromna, słyszeli mnie chyba wszyscy sąsiedziGratulacje! Jesteś już po terminie miesiączki? [emoji76]
Najważniejsze, żeby było zdrowe! Moja siotra ma 3 córy i mówi, że nigdy by ich nie zamieniła na nawet pół chłopca Najstarsza pomaga szwagrowi jak musi coś w aucie naprawić, więc się śmieją, że mają namiestkę synka. Nie ma co się przejmować ludźmi!Ja już się psychicznie nastawiam że teraz każdy będzie nam mówił "no to czas na chłopca" a dla mnie najważniejsze żeby urodziło się zdrowe a kochać będziemy nie zależnie od tego czy będzie chłopiec czy dziewczynka
W sumie mi zawsze wszyscy mówili, żeby iść koło 7-8 tygodnia ciąży, bo wcześniej może nic nie być widać. I jak mi ta beta tak wyjdzie, to chyba tak się zapiszęA kiedy macie pierwsz noe wizyty? W jakich tygodniach ciąży?
Ja się zapisałam na 10.05 z om wychodzi mi na ten dzień 5t4d mam nadzieję że już coś zobaczę