reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Racja, przepraszam 😘
Poród był udany i w miarę szybki. Ważył 3650 i 55cm. Teraz ma 10 kg i 86cm.
Nie miałem czasu kurcze siedzieć i czytać i odpowiadać. Teraz mam wakacje, jestem u rodziców, opuściłam moje marcowe 2022forum i wróciłam do was 😀

Załączniki

• 16258406533377241373465239936762.jpg
    16258406533377241373465239936762.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Racja, przepraszam 😘
Nie miałem czasu kurcze siedzieć i czytać i odpowiadać. Teraz mam wakacje, jestem u rodziców, opuściłam moje marcowe 2022forum i wróciłam do was 😀
;p czemu opuscilas marcowe :D? Jesteśmy takie fajne że ciężko z nami sie rozstac :D?

Dokładnie tak 😄
Zresztą nawet nie wiem jak rozwija się ciąża. Byłam u gina jak jeszcze nic nie było widać, bo infekcję miałam. Teraz jestem na wakacjach i mam 5+3 więc wciąż słabo. Czekam. Jak coś będzie, to może wrócę, ale nie jestem aż tak podekscytowana tym jak one. Wy byłyście super, wszystko z umiarem.

A jak to jest z jedzeniem tych serów. Bo mam w domu żółty dojrzewający. To mogę, czy nie?

Dokładnie tak 😄
Zresztą nawet nie wiem jak rozwija się ciąża. Byłam u gina jak jeszcze nic nie było widać, bo infekcję miałam. Teraz jestem na wakacjach i mam 5+3 więc wciąż słabo. Czekam. Jak coś będzie, to może wrócę, ale nie jestem aż tak podekscytowana tym jak one. Wy byłyście super, wszystko z umiarem.

A jak to jest z jedzeniem tych serów. Bo mam w domu żółty dojrzewający. To mogę, czy nie?
Możesz jeść wszytsko tylko pasteryzowane. Powinno być napisane na opakowaniu. Ja na początku straszne mialam zachcianki na cameberga.

Racja, przepraszam 😘
Śliczny chłopczyk. Fajnie że dobrze wspominasz poród :) oby ten też był taki szybki i udany ...:)

reklama
Do góry