Celia89
Fanka BB :)
A to na naszej tajnej gr ahoj Xd tam to jak nie przeczytasz od razu to nie znajdziesz przy takiej produkcji postówNoo bo ktoś Ci coś odpisywał, chyba o łuszczycy, a nie mogłam się dokopać do tego posta haha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to na naszej tajnej gr ahoj Xd tam to jak nie przeczytasz od razu to nie znajdziesz przy takiej produkcji postówNoo bo ktoś Ci coś odpisywał, chyba o łuszczycy, a nie mogłam się dokopać do tego posta haha.
Oj jesteś jedynie 481 km ode mnie ALe jak coś zapraszam na herbatęCelia, jak by to powiedzieć, jestem niedaleko Ciebie, bo w okolicach Radymna/ Przemyśla
To już bliżej do mnie, bo Podkarpacie :-)Celia, jak by to powiedzieć, jestem niedaleko Ciebie, bo w okolicach Radymna/ Przemyśla
Ja mieszkam na co dzień w Tarnobrzegu, jakieś 2 godziny od Ciebie, ale przez 2 lata pracowałam w Jarosławiu, w Radymnie, Pruchniku, Ryszkowej Woli, zarzeczuJa też jestem w Podkarpackim u rodziców
Ja przesiaduję w Sośnicy Jarosławskiej, a Ty?