reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Straszysz, czy pocieszasz? 😁😁

No to już tych wypasionych sukieneczek nie użyjesz 😉😉😋

Ja bym chciała znowu córeczkę, mam pryszcze więc jest nadzieja. Ale łatwiej by było mieć syna, bo ubranka i zabawki już są.
Nie wiem jak powiedzieć rodzicom, bo trochę było spięcia między nami, kiedy byłam w ostatniej ciąży...
Macie jakiś pomysł?
Haha nie wiem czy to straszenie czy pocieszenie.
W prawdzie moje dzieci duże bo 12, 8 i młody 18m aleeee nie jest lekko .
Humory nastolatki, i absorbujący dziec wiecznie krzyczący stekajacy 🤪 no jednym słowem miód na ranę..
8latka w miarę jeszcze poukładana ze swoimi humorami

reklama
U mnie 10 lat córka już zaczyna szumieć, to będę miała atrakcję jak wesołe miasteczko 😁😁

Celia
Chcesz mieć 3 dzieci? No to bardzo się cieszę, ja bym chciała 4, ale w moim wieku chyba to nie realne (43). Poczekamy, czy ta dwójka da Ci w kość, czy nie 😁😁😅

Ja tez składam serdeczne gratulacje ☺️☺️
U nas co mama da,Córka je😁
Waży ok 12 kg a ma 86 cm
Mleko je ale ok 300 ml na dzień- nie chce więcej..
Poza tym coś ja uczulilo,poparzyło ... Ale nie mam pojęcia co to😑

Tak,tylko te plamy teraz są ciemniejsze
IMG_20210703_172611_218.jpg

Tak,tylko te plamy teraz są ciemniejsze
Zobacz załącznik 1292071
A nie pogryzly jakieś pająki czy coś? Moja miała takie liszajowate na wzgórzu lomowym i mi pediatra kazał to smarować clotrimazolem. Ale stwierdziłam że jescze spróbuje po swojemu sudocremem 2xDziennie. Dużo wietrzylam, psiuknelan 2 razy oniseptem, dbałam żeby nie było zapocone i w tydzień zeszło. A wcześniej miesiąc miała i już się zaczynałam martwić.

reklama
A nie pogryzly jakieś pająki czy coś? Moja miała takie liszajowate na wzgórzu lomowym i mi pediatra kazał to smarować clotrimazolem. Ale stwierdziłam że jescze spróbuje po swojemu sudocremem 2xDziennie. Dużo wietrzylam, psiuknelan 2 razy oniseptem, dbałam żeby nie było zapocone i w tydzień zeszło. A wcześniej miesiąc miała i już się zaczynałam martwić.
Kurcze wiesz co nie mam zielonego pojęcia..
Jeżeli już to musi coś być poza domem.. a my mamy maść i daje jej wapno + fenistil. Tyle że już to tydzień jej daje i nie widzę poprawy😓

Do góry