Alusia_1992
Fanka BB :)
Tyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to finalnie u nas też to tak wyglądało i mi też się takie robiły na jednym boku i mi ten sudocrem pomógł. Co to było nie wiem. Najpierw różowe A potem suche jak strupyTyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
A nie zmieniłaś ostatnio proszku do prania albo balsamu do ciała lub jakiegoś mydła. Wygląda to tak jak uczulenie kontaktowe.Tyle że ona ma jeszcze na nóżkach - tylko tam wygląda jakby się obtarla o coś..
A oprócz smarowania coś jeszcze? Bo my już tydzień na felnistilu i powiem że już się boje go dłużej dawacNo to finalnie u nas też to tak wyglądało i mi też się takie robiły na jednym boku i mi ten sudocrem pomógł. Co to było nie wiem. Najpierw różowe A potem suche jak strupy
Parę razy oniseptem odkazilam. Nic więcej. Tylko wierzyć, nie drażnić. Jak nie pomoże to wtedy dermatologa trzeba spytać co dalej.A oprócz smarowania coś jeszcze? Bo my już tydzień na felnistilu i powiem że już się boje go dłużej dawac
Ok, dziękuję.Parę razy oniseptem odkazilam. Nic więcej. Tylko wierzyć, nie drażnić. Jak nie pomoże to wtedy dermatologa trzeba spytać co dalej.
A to nie będzie pluskwa? 3 obok siebie w rzędzie lub w trójkącie zostawia pluskwa i swędzi codziennie cały dzień z 3 miesiące.Tak,tylko te plamy teraz są ciemniejsze
Zobacz załącznik 1292071
No właśnie to nie swędzi jej...A to nie będzie pluskwa? 3 obok siebie w rzędzie lub w trójkącie zostawia pluskwa i swędzi codziennie cały dzień z 3 miesiące.