Oj ja bym nawet chciała żeby choć trochę obejrzał, niestety mojego urwisa nic nie interesuje kompletnie nic! Jest taki specyficzny ze do wariatkowa mnie wyślę niedługoCzy Wasze maluszki oglądają bajki w telewizji? Czy pozwalacie im trochę popatrzeć na mini mini, baby tv itd.?
reklama
Alusia_1992
Fanka BB :)
Ale moja Dama też ostatnio niczym się nie interesuje.. Fakt bajki ogląda ( godzinkę na cały dzień rozłożona na 2 razy) no i spogląda w tv jak gra .Oj ja bym nawet chciała żeby choć trochę obejrzał, niestety mojego urwisa nic nie interesuje kompletnie nic! Jest taki specyficzny ze do wariatkowa mnie wyślę niedługo
kwiatowa01
Mój synek dwa razy 240ml mm
U nas różnie czasem 2, czasem 3 plus do tego kaszka mleczna w miseczce.Ile razy dziennie piją mleko Wasze maluchy? ( z piersi, mm, krowie)
My już po szczepieniu rocznym. W koncuuuu. W końcu wyszedł na prostą i mógł zostać zaszczepiony.
Po tyg od szczepienia dostał temp przez 3dni i wysypkę.
A wasze dzieciaki jak zareagowały?
Moja córeczka dobrze zniosła szczepionke. W pierwszy dzień po szczepieniu miała tylko temperaturę, ale poniżej 38.U nas różnie czasem 2, czasem 3 plus do tego kaszka mleczna w miseczce.
My już po szczepieniu rocznym. W koncuuuu. W końcu wyszedł na prostą i mógł zostać zaszczepiony.
Alusia_1992
U nas też nie było problemów.. Marudna i bez siły była ale takto oki..U nas różnie czasem 2, czasem 3 plus do tego kaszka mleczna w miseczce.
Tylko teraz od tygodnia prawie mamy katar .. odciągnąć sobie nie da, krzyk,placz. Kropelki dawałam jej przez 4 dni więc musimy jakoś to przejść..
Alusia_1992
A Wy jakie macie sposoby na katar?
Oj ci powiem ze chyba żadnych. Ale zawsze mówiono nam żeby jak naj mniej odciągać psikac woda morska, inhalować.A Wy jakie macie sposoby na katar?
Od kad mały był non stop leczony to nos był ciągle zawalony.
I po pobycie w szpitalu dowiedzieliśmy się żeby absolutnie nie odciągać odciągaczem pod odkurzacz! Laryngolodzy go wręcz zabraniają ponieważ podrażnia i podrażnia co za tym idzie namnażanie wydzieliny. Teraz do tego się stosuję i jedynie używaliśmy sopelek gdy jest konieczność.
reklama
Alusia_1992
O dobrze wiedzieć.. woda morska to u nas standard od maleńkości.. czyli- musimy to jakoś przeczekać.. o tyle że nic więcej nie dolega.. no może mniej mleka je bo nie bardzo jej to wychodzi..Oj ci powiem ze chyba żadnych. Ale zawsze mówiono nam żeby jak naj mniej odciągać psikac woda morska, inhalować.
Od kad mały był non stop leczony to nos był ciągle zawalony.
I po pobycie w szpitalu dowiedzieliśmy się żeby absolutnie nie odciągać odciągaczem pod odkurzacz! Laryngolodzy go wręcz zabraniają ponieważ podrażnia i podrażnia co za tym idzie namnażanie wydzieliny. Teraz do tego się stosuję i jedynie używaliśmy sopelek gdy jest konieczność.