Celia89
Fanka BB :)
Siemka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejkaSiemka
Oj to pozazdroscic. Kiedy ja spałam do 9Co do karmienia mlekikem moja juz nie pije wcale. TV pozwalam jej ogfladac rano. Ona wstaje o 6, ja rzucam ja w kojec, na netflixie oglada 2 h peppe, zasypia ja wstaje o 9 dziecko jeszcze sobie dosypia a pozniej juz staram sie unikac tv
Nie zasze mam sielanke, ale każdy orze jak możeOj to pozazdroscic. Kiedy ja spałam do 9
A pewnie ja też nie z tych co zabraniają oglądania No ale mój za nic w świecie nie posiedzi i nie poogląda, nie ten typNie zasze mam sielanke, ale każdy orze jak może
uuu wspolczuje. Moja to tez zywe srebro, ale nic jej tak nie wciaga jak pepaA pewnie ja też nie z tych co zabraniają oglądania No ale mój za nic w świecie nie posiedzi i nie poogląda, nie ten typ
Hej,hej. A u nas Masza i Niedźwiedź .. i tylko te z YT bo na Netflix już inny głos jest i ooo.. a i zaczęła oglądać reklamy w tvu
uuu wspolczuje. Moja to tez zywe srebro, ale nic jej tak nie wciaga jak pepa
Hahah mam to samo ! reklamy robią szoł, a peppa nie moze byc np po francusku, angielsku bo juz dziecko widzi ze cos jest nie takHej,hej. A u nas Masza i Niedźwiedź .. i tylko te z YT bo na Netflix już inny głos jest i ooo.. a i zaczęła oglądać reklamy w tv