reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Moj synek nie domaga sie picia w nocy. Czy 6h lub 7h przerwa w karmieniu będzie okej? Zawsze mu wciskam po 5h, ale wypila 60ml a wypluwa smoczek, denerwuje się, woli spać... Czy mogę z czystym sumieniem zrobic przerwe 6-7h?
Ma dokładnie 5 i pół miesiąca

Moj synek nie domaga sie picia w nocy. Czy 6h lub 7h przerwa w karmieniu będzie okej? Zawsze mu wciskam po 5h, ale wypila 60ml a wypluwa smoczek, denerwuje się, woli spać... Czy mogę z czystym sumieniem zrobic przerwe 6-7h?
U nas Mała budzi się sama, już jej nie wybudzam..zdarza się że prześpi nawet 9 h bez jedzonka.. teraz mleka idzie różnie,gdyż Mała nie chce jeść.. a jest tak bardzo niespokojna, że już nie mam na nią pomyslu

Pewnie ze może spać, nie wybudzaj go😉
Mój budzi się wypije różnie 100-140.
Ogolnie znowu piję mało, ciężko mi jest go nakarmić w dzień . Teraz chyba góra idzie bo czerwone spuchnięte nie wiem czy dlatego nie chce pić hmm ale wodę piję bez problemu.
Mleka u nas małe ilości, licząc razem z kaszka to 500-600.
A zjada obecnie tak ok. 700-750 ml

Pewnie ze może spać, nie wybudzaj go😉
Mój budzi się wypije różnie 100-140.
Ogolnie znowu piję mało, ciężko mi jest go nakarmić w dzień . Teraz chyba góra idzie bo czerwone spuchnięte nie wiem czy dlatego nie chce pić hmm ale wodę piję bez problemu.
Mleka u nas małe ilości, licząc razem z kaszka to 500-600.
No u nas ostatnie dni to porażka.. jeść nie,spać nie, na dworze też nie . Ciągle płacz i wkładanie wszystkiego do buzi ..jak wstanie o 6 to do 20 marudzi..

reklama
Oby, bo nie mam na nią pomyslu. Jeszcze mamy mieć szczepienie .... Chyba zapowiada się wesoły tydzień..😕😕
Ale zjada ci duże ilości mleka więc ciesz się z tego bo ja kompletna już załamka.
Kaszkę jadł.. Teraz już wypycha językiem, mleko wyje jak wściekły, obiadek jeszcze zje ładnie ale ogólnie klapa po całości.kaszke chciałam mu dać ryk że szok, więc parę łyżek deserku wcislam mu jakimś cudem. A nie jadł 4godz. Ja już nie wiem o co chodzi w czym problem.
Teraz uśpiła go we woxku bo wyje niemiłosiernie może na spiku coś wypije..

Do góry