Ta mieliśmy bibs, nuk, avent... nic nie podchodzi... moczyłam w swoim mleku nic to nie daje... dlaczego żałujesz?Próbowałaś smoczków kauczukowych? Np. bibs. Posmaruj smoczek swoim mlekiem i jak najczęściej próbuj jej dać to może chwyci. Mój też na początku nie chciał żadnego smoczka, dopóki tak nie zrobiłam, ale teraz żałuję, że w ogóle pozwoliłam mu na smoczek.
reklama
Moja tez uwielbia spać na brzuchu, dociąga do 3 h na brzuchu w dzień... tylko boje się trochę cała buźkę lubi sobie zasłaniać.Moj uwielbia spac na brzuchu potrafi nawet do 5godz ale w nocy boje się go tak położyć. Za to na dworku tez pospi dlugo.wystawiam go na taras i ostatnio po 2godz tak lula.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ta mieliśmy bibs, nuk, avent... nic nie podchodzi... moczyłam w swoim mleku nic to nie daje... dlaczego żałujesz?
Bo teraz nie ma chwili bez smoczka w dzień mi to nie przeszkadza, ale w nocy jest tragedia jak mu wypadnie.
Natalia2075
Fanka BB :)
Ja nie żałuję smoczka, przynajmniej nie wisi ciągle na cycku. Chociaż jak pisałam wcześniej, nawet tego nie lubi, bo czasem po prostu lubi sobie possać a nie chce żeby mleko leciało u nas smoczek "jest grany" w sumie dwa razy dziennie, rano po "wyjściu z łóżka", podczas zabawy na macie edukacyjnej i drugi właśnie teraz, po drzemce po spacerze. W nocy budzi się tylko na jedzenie i ewentualne przewinięcie, zasypia sama.Bo teraz nie ma chwili bez smoczka w dzień mi to nie przeszkadza, ale w nocy jest tragedia jak mu wypadnie.
U nas kupy normalne.
To dajesz smoczka jak wypadnie jak moja się zbudzi nie potrafi zasnąć muszę dać pierś... wiele bym dała żeby zaakceptowała smoczka...Bo teraz nie ma chwili bez smoczka w dzień mi to nie przeszkadza, ale w nocy jest tragedia jak mu wypadnie.
Paulina_1408
Aktywna w BB
U nas do 6 tygodnia pięknie spał w łóżeczku w dzień takie drzemki ok 3h np raz dziennie i na spacerku, chociaż mamy całodzienne bóle brzuszka które przechodzą wieczorem, pediatra twierdzi że to kolka, ale od 2 tygodni jest masakra w dzień tylko śpi u mnie na rękach, na szczęście w nocy jak przejdzie ból brzucha śpi w łóżeczku. Mam nadzieję że ten etap spanie tylko na rękach przejdzie wraz z kolką
Zielone...u nas zielone było po bebiko comfort.tam ponoc duzo żelaza i dlatego.Mój odkąd zmienilam mleko ma zielone
Wiec duzo ma wpływ skład mleka .
Od tyg juz jest na normalnym bebiko i kupy ladne zolte a przedewszystkim nie trzeba pokoju wietrzyc pooo ,kupie.wczesniej był okropny smród!!
reklama
A ja mam takie pytanie nie odnośnie dzieciatek tylko współżycia po porodzie. Jak to jest? Któraś to juz przeżyła? Boli? Czy moze na początku analny stosunek lepszy? Chociaż i go się obawiam, bo byłam nacinana i mam chore przeczucia, że pekne. A nie ukrywam, mój partner bardzo potrzebuje bliskości...