reklama
Paulina_1408
Aktywna w BB
Dziewczyny czy biorąc pod uwagę sytuację z koronawirusem szczepienie dzieci? I jeszcze jedno pytanie czy i kiedy w Polsce robicie USG bioderek? Ja robiłam synkowi w 6 tygodniu i było wszystko super. Teraz nigdzie się z nim nie ruszam bo mieszkamy w Mediolanie a tu jest katastrofa z tym wirusem.
Cookie_
Moderator
Szczepienia są wstrzymane. Moja miała mieć pierwsza serię teraz z końcem marca i odwołane. Bioderka także, miała jedynie w 1 tyg życia że wzgl na ułożenie pośladkowe. Za 6 tug wypadała nam z końcem marca wizyta i ja odwołali.Dziewczyny czy biorąc pod uwagę sytuację z koronawirusem szczepienie dzieci? I jeszcze jedno pytanie czy i kiedy w Polsce robicie USG bioderek? Ja robiłam synkowi w 6 tygodniu i było wszystko super. Teraz nigdzie się z nim nie ruszam bo mieszkamy w Mediolanie a tu jest katastrofa z tym wirusem.
Malami1303
Fanka BB :)
Też mamy odwołane wszystko
Malami1303
Mnie boli krzyż jak na miesiączkę ale jeszcze nie dostałamDziewczyny, mialyscie już pierwsza miesiączke? Wygląda normalnie? Ja właśnie dzisiaj miałam jednorazowo bardzo gęsty śluz podbarwiony krwią, ale to na tyle. Zastanawiam się czy to zwiastun miesiączki.
Paulina_1408
Aktywna w BB
Ja rodzilam 11 stycznia i nadal nie dostałam. Nie byłam na kontroli popołogowej bo akurat na 3 dni przed wizytą zaczęła się akcja z koronawirusem we Włoszech i bałam się jechać. Chyba dobrze zrobiłam bo na oddziale gdzie rodzilam były potem przypadki że mamy były zarażone. Mam nadzieję że wszystko ok i niedługo dostanę.Dziewczyny, mialyscie już pierwsza miesiączke? Wygląda normalnie? Ja właśnie dzisiaj miałam jednorazowo bardzo gęsty śluz podbarwiony krwią, ale to na tyle. Zastanawiam się czy to zwiastun miesiączki.
Malami1303
No ja rodziłam 17 stycznia i też jeszcze nie mam
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
No ja rodziłam 17 stycznia i też jeszcze nie mam
Ja też 17 i już miałam