Celia89
Fanka BB :)
No wiem no wiem. Myślałam że pogryze pielegniarke jak spytala o wiek we wrześniu skończyłam 30 a ona , ah tak rocznikiem 31,, xd wrrr no ale czas leci.Zobaczysz jak te 2 lata szybko Ci zleca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem no wiem. Myślałam że pogryze pielegniarke jak spytala o wiek we wrześniu skończyłam 30 a ona , ah tak rocznikiem 31,, xd wrrr no ale czas leci.Zobaczysz jak te 2 lata szybko Ci zleca
No wiem no wiem. Myślałam że pogryze pielegniarke jak spytala o wiek we wrześniu skończyłam 30 a ona , ah tak rocznikiem 31,, xd wrrr no ale czas leci.
Gratulacje!!!Gratulacje
Ja tam zamierzam podać wiek patrząc na miesiące a nie rocznikowo Do urodzin mam jeszcze czas. Tobie też powinna miesiącami policzyćTy, faktycznie [emoji15] ale się tą 30 nacieszyłam od października... [emoji23]
Ja tez mam rocznikowe 34 [emoji23]To ja mam rocznikowe 34l hmmm ciekawe czy nie skomentuja ze za stara?[emoji1787][emoji1787]
Ja mam 35, w marcu 36 wejdzie i nikt nie komentuje wiekuJa tez mam rocznikowe 34 [emoji23]
Jestem z 17 marca
To jesteśmy rówieśniczkami.Ja tez mam rocznikowe 34 [emoji23]
Jestem z 17 marca
Jutro mam wizyte na 17 mam nadzieje ze mi zrobi ktg bo nie mialam jeszcze. Dzis bylam tylko na badaniach.MartaSx jak sytuacja u Ciebie? Daj znać po wizycie.