reklama
Mi w obu przyoadkach odpadl czop przed porodem, ale nie zawsze tak jest czasem odpada na porodowce juz. Albo jest taki jak sluz wiec mozna go nie zauwazyc.A czy czop odchodzi zawsze przed porodem?
Celia89
Fanka BB :)
Urodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny
Malami1303
GratulacjeUrodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny
Gratulacje!!!Urodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny
Cookie_
Moderator
Gratulacje, niech rośnie zdrowo. W wolnej chwili daj znać jak się trzymasz po zabiegu.Urodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny
Celia89
Dobrze no tak jak się spodziewałem. W końcu miałam już wyrostek. Trochę mi żal że ze 2 lata poczekam na drugie dziecko ale warto było naprawdę warto. Dziękuję wam bardzo że mnie wspierałyscie.Gratulacje, niech rośnie zdrowo. W wolnej chwili daj znać jak się trzymasz po zabiegu.
Natalia2075
Gratulacje! Trzymajcie się obie dzielnie i zdrowoUrodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny
Cookie_
Moderator
Zobaczysz jak te 2 lata szybko Ci zlecaDobrze no tak jak się spodziewałem. W końcu miałam już wyrostek. Trochę mi żal że ze 2 lata poczekam na drugie dziecko ale warto było naprawdę warto. Dziękuję wam bardzo że mnie wspierałyscie.
reklama
GratulacjeUrodzone ))) Laura przyszła na świat poprzez cc o 13:25. 2990 g i 52 cm długości. Jest piękna. Trzymam kciuki za was dziewczyny