reklama
Malami1303
Fanka BB :)
U mnie wiercila się cały dzień teraz trochę spokoju jest, skurcze też łapią ale jeszcze nie aż tak żeby na szpital jechać
PowodzeniaNarazie szyjka ma długość 1,5cm. Skurcze mam średnio co 4 min. Mała waży 3780. Nie pozostaje nic tylko cierpliwie czekać
Celia89
Mii to zrobili meksyk w mozgu. Teraz plamie na brunatno i robie se nadzieje ze moja szyjka sobie sama zaczela bez łaski niczyjej, sie rozwierac... ale byc moze to efekt wczorajszego badania...W sumie nie żałuję że zostałam- będę spokojniejsza
To może być efekt badania... a na ktg piszą się jakieś skurcze?Mii to zrobili meksyk w mozgu. Teraz plamie na brunatno i robie se nadzieje ze moja szyjka sobie sama zaczela bez łaski niczyjej, sie rozwierac... ale byc moze to efekt wczorajszego badania...
Celia89
Pojedyncze, ale mi kolezanka sasiadka powiedziala ze czasem tak jest jak dziecko kopnie w macice. Juz myslalam, ze moze moja szyjka zaczela pracowac.To może być efekt badania... a na ktg piszą się jakieś skurcze?
reklama
Mam wrażenie że zaraz córeczka mi brzuch rozerwie haha. Mam straszne bóle okresowe do tego kłucie w spojeniu i mała tak się rusza, że caly brzuch faluje bez przerwy, myślałam że ciepła kąpiel złagodzi ból tak mi położna radziła. jednak nic z tego... :/