Katzaglu
Zaangażowana w BB
Link do: Bubchen - BabyLand to i mamy sklep internetowy z tymi kosmetykami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My kupujemy kamerke żebyśmy mogli widzieć poza domem co sie w pokoju dziejeA wlasnie moj maz to od razu kiedys tam nianie eletroniczne patrzyl. Zgasilam go ze za wczesnie ale moze sie mylilam???
Moze i tak, ale na stronie srokao oceniono, ze najlepszy sklad ma hipp i beabydreamLink do: Bubchen - BabyLand to i mamy sklep internetowy z tymi kosmetykami
no to mamy przeswietlone "dupne" sprawy ;-)Moze i tak, ale na stronie srokao oceniono, ze najlepszy sklad ma hipp i beabydream
Kosmetyki dziecięce - kremy z cynkiem czyli Dupna Sprawa
Blog o rodzicielstwie bez lukru, o opiece nad dzieckiem, o pielęgnacji dziecka, o kosmetykach dla dzieci i kobiet w ciąży. Po prostu blog bez zbędnej chemii :) Tylko dla osób myślących.www.srokao.pl
Lovela kapsułkiTak mi przyszlo na mysl: jaki polecacie proszek/kapsulki/plyn do prania ubranek dzieciecych?
Włosy w ciąży sa dosc specyficzne, jest inna struktura włosa, i inaczej przyjmuje farbę bo włosy sa "zdrowsze".Eh.. Trochę z innej beczki. :/
Pofarbowalam włosy, farba bez amoniaku. Wyszły......... Czarne....... -.- miał być brąz.
Kupilam w hebe dekoloryzator peel color.
Bez amoniaku, ultleniacza.
Niby nie niszczy wgl włosów,bardzo delikatny.
Co o tym sądzicie?
Wyglądam dramatycznie........
Nie mogę na siebie patrzeć... :/
Niby czytałam że dekoloryzacja w ciąży jest bezpieczna.. Że w I trymestrze powinno się unikać takich rzeczy.
Ale yh.... :/