Celia89
Fanka BB :)
Dziś sobie odpuściłam nierówną walkę ze zmęczeniem i nie ogoliłam już moich owieczek . O to klasyczny przypadek focha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Do nosa przy katarze jest swietnaYhmmm to moze by masc z nagietkiem kupić, czy nie można?
A to majerankowa tez sie sprawdza w tym celuNie wiem. Do nosa przy katarze jest swietna
no jak nic fochDziś sobie odpuściłam nierówną walkę ze zmęczeniem i nie ogoliłam już moich owieczek . O to klasyczny przypadek focha.
Zobacz załącznik 1046652
Tej nie lubie za zapach i kolor. Preferuje nagietkowa. Ale dodam, ze do spierzchnietych zima dloni tez jest swietnaA to majerankowa tez sie sprawdza w tym celu
On wie co się świeci. Ma okropne kołtuny, ale po ostatnim czesniu jego futerko dobiło i jest z 10 x ładniejsza. Nacierpi się jak my przy depilacji z woskiem Niech się przyzwyczaja do międolenia bo pojawi się dzieciak i skończy się sielankano jak nic foch
To się może ustawił fronem by mniej bolałoOn wie co się świeci. Ma okropne kołtuny, ale po ostatnim czesniu jego futerko dobiło i jest z 10 x ładniejsza. Nacierpi się jak my przy depilacji z woskiem Niech się przyzwyczaja do międolenia bo pojawi się dzieciak i skończy się sielanka
Ale pomaga przy katarze ;-) yhmm warto sie zaopatrzyć w takowąTej nie lubie za zapach i kolor. Preferuje nagietkowa. Ale dodam, ze do spierzchnietych zima dloni tez jest swietna
To już wiemy dokładnieSprostowanie. To byl nie nagietek a rumianek. Znalazlam - dokladnie ten stosowalam u osoby starszej obok sudocremu i zasypki dla niemowlat:
Zobacz załącznik 1046685Zobacz załącznik 1046686