reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Nie przepada za słodkim :D jak to mawia "ze słodyczy to ja tylko piwo". :p Jak na tamte czasy podobno był ciężkim przypadkiem i od razu go reanimowali nie dając mu szans, a dziś właśnie takie kruszynki 350g są w stanie uratować 😍
Kurde to cały 4 pak for U nie mezu 😊
Oj tak dobrze ze medycyna tak sie rozwinęła a będzie jeszcze lepiej :-)

Tez mamy już kupiona nianie z kamerka z V Tech. Monitor oddechu tez chce kupić ale to jakoś w grudniu dopiero. 4 dni do wizyty zostały...
O to daj znać co Ci lekarz powie :)) ja mam za 10 dni. Liczę na piękne zdjęcie z USG i wreszcie wejdę z przyszły tatą. Chłopak ma pecha, że co mam usg to on w pracy, a teraz u tego mojego standardowego gina to na tych usg jajco widać.

reklama
Dziś swiatowy dzień wczesniaka wiecie Panie ? [emoji72]
Wiemy. Tvn24 przypomina :)
U mnie 33 tydzień to już blisko 37go bezpiecznego.

Ciśnienie slicznie mi zleciało. Więc juz jestem spokojniejsza ze te 4 tyg jeszcze synuś w brzuszku pobędzie

Do góry