reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Nie przepada za słodkim :D jak to mawia "ze słodyczy to ja tylko piwo". :p Jak na tamte czasy podobno był ciężkim przypadkiem i od razu go reanimowali nie dając mu szans, a dziś właśnie takie kruszynki 350g są w stanie uratować 😍
Kurde to cały 4 pak for U nie mezu 😊
Oj tak dobrze ze medycyna tak sie rozwinęła a będzie jeszcze lepiej :-)

Tez mamy już kupiona nianie z kamerka z V Tech. Monitor oddechu tez chce kupić ale to jakoś w grudniu dopiero. 4 dni do wizyty zostały...
O to daj znać co Ci lekarz powie :)) ja mam za 10 dni. Liczę na piękne zdjęcie z USG i wreszcie wejdę z przyszły tatą. Chłopak ma pecha, że co mam usg to on w pracy, a teraz u tego mojego standardowego gina to na tych usg jajco widać.

reklama
Dziś swiatowy dzień wczesniaka wiecie Panie ? [emoji72]
Wiemy. Tvn24 przypomina :)
U mnie 33 tydzień to już blisko 37go bezpiecznego.

Ciśnienie slicznie mi zleciało. Więc juz jestem spokojniejsza ze te 4 tyg jeszcze synuś w brzuszku pobędzie

Do góry