reklama
Celia89
Fanka BB :)
Aaaa widzicie... Bo ja te linki dostałam od administracji i miały to dostać dziewczyny przypięte to listy głównej... Hmmm będą moderatorki to będziemy myśleć.
zoja81
Ja z administracji jeszcze nie dostalam.Aaaa widzicie... Bo ja te linki dostałam od administracji i miały to dostać dziewczyny przypięte to listy głównej... Hmmm będą moderatorki to będziemy myśleć.
Bede cierpliwa.
Celia89
OdpoczywajU mnie tekst o braku uprawnien.
Pozostaje dalej cierpliwie czekac.
Jutro zabiegany dzien wiec dzis sprobuje zasnac wczesniej. Ciekawe ile godzin pospie ;-)
Dobranoc!
Celia89
Nie no już trochę mi wyleciało z głowy przez te 4 tyg jak te krzywe, ale chyba jest gitarka.
K_89
Nie śpię dziewczyny od godziny... myślałam, że po wczorajszym mega aktywnym dniu będę spała bez pobudek a tu znowu to samo... pewnie będę się teraz męczyć i wyczytywac internet i przeglądać insta do 5-6 nad ranem... no i ja tez nie mam uprawnień będę czekać...
Koteczka01
Ja to przez parę tygodni nie spałam, a jak już zasnęłam o 3:00-4:00 to budziłam się o 6:00 i znów godzinę próbowałam zasnąć. W poprzedni weekend jednej nocy wcale nie spałam i od tej pamiętnej nocy jest lepiej, bo zasypiam i jako tako przesypiam noce. Mam nadzieje, że tak już zostanieNie śpię dziewczyny od godziny... myślałam, że po wczorajszym mega aktywnym dniu będę spała bez pobudek a tu znowu to samo... pewnie będę się teraz męczyć i wyczytywac internet i przeglądać insta do 5-6 nad ranem... no i ja tez nie mam uprawnień będę czekać...
reklama
Celia89
Ja to standardowo spałam jak zabita, ale ma to swoje minusty. Mnie to prześladują koszmary. Kilka dni był spokój po zwiększeniu dziennej dawki magnezu do 1 x 1 i na noc 2 x 2 .... i na tym koniec