reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

Dziewczyny muszę się Was poradzić. Mamy wybrane 2 imiona dla naszej Kruszynki i nie możemy się zdecydować : Oliwia czy Lena. Które imię lepsze? Co sądzicie?

Jedno i drugie ładne, teraz chyba bardziej na czasie Lena ale mi się bardziej podoba Oliwka :p u mnie będzie Franek

reklama
Moje dziecko na razie bez imienia, bo tylko dziewczęce mi się podobają. Dla chlopca zero typów.

Też już się nastawiłam.na córkę bo taka była wersja do 17tc a potem nagle że chłopak także lepiej się nie nastawiać choć łatwo mówić :p
Myślisz że przyjmą takie już rozerwane opakowanie? Ja dopiero jadę jeszcze nie przymierzałam mam 173cm i 68kg więc pewnie też w te Mki nie wleze

Też już się nastawiłam.na córkę bo taka była wersja do 17tc a potem nagle że chłopak także lepiej się nie nastawiać choć łatwo mówić :p
Myślisz że przyjmą takie już rozerwane opakowanie? Ja dopiero jadę jeszcze nie przymierzałam mam 173cm i 68kg więc pewnie też w te Mki nie wleze
Ja w nie wlazłam ale są takie na styk i jak siedzę to mnie uwierają a jeszcze jednak trochę urosnę.Chodz boję się żeby tamte zaś nie spadały z tyłka. Zobaczę będę wymieniać jak będzie na co.Ja do tej pory przeżywam że córeczka będzie niespełnionym marzeniem.Przy pierwszym było mi obojętne,przy drugim był zawód ale teraz to masakra.Nie radzę sobie z tym zupełnie.

reklama
Dziewczyny Wszystkie wybieracie się na III prenatalne? Ja w poprzedniej ciąży nie byłam na III. Teraz lekarka niby zaleca,ale zaś 220zł za 15min. badania.I tak na każdej wizycie co 2 tyg.mam usg.I nie wiem co robić.Trochę mi szkoda, bo do tej kasy dołoże i będzie łóżeczko.
Ja idę ale głównie dla zdjatek 3d i poproszę o kopię na płytę. Pierwszy gnoj więc chcę jak najwięcej pamiątek mieć. Od 15 chodzę po sklepach. Plecy mi.już siadają. A to tylko 4 km.

Do góry