reklama
Celia89
Fanka BB :)
No mysko to też rzeźnia. Wyniszcza totalnie organizm. A na bank jak od komara to, to. Krosty na uszczach, katar, zapalenie płuc, zaropiałe oczy, śmierdzący oddech, infekcja genitaliów, a przed końcem zapalenie jelit i taka kupka jakby silikon pożarły. Niestety te piękne króliczki są modyfikowane i to są rozkoszne kaleki.No właśnie. Ja też pamiętam jak bidactwo cierpiało. Dziewczyny chciały później kupić jeszcze jednego ale im nie dałam. Nie po tym co przeszłam.
Celia89
Właśnie wytężam mózgownicę Albo Salsa musi nas dodać, albo musimy wiedzieć gdzie jest i jak się nazywa ta grupa, żeby wysłać pewnie zapytanie z prośbą o dodanie nas.Laski jak wejść na tą zamknięta grupę?
lucyna1234
Powinnaś być weterynarzem. Wszystkie objawy które napisałaś - były a na końcu jeszcze całkowity paraliż. Musiałam bidoka strzykawką karmić i poić, do kuwety wkladac... Aj... Bolało mnie serce, bolało...No mysko to też rzeźnia. Wyniszcza totalnie organizm. A na bank jak od komara to, to. Krosty na uszczach, katar, zapalenie płuc, zaropiałe oczy, śmierdzący oddech, infekcja genitaliów, a przed końcem zapalenie jelit i taka kupka jakby silikon pożarły. Niestety te piękne króliczki są modyfikowane i to są rozkoszne kaleki.
Kasik1p3
To czekamy na info od SalsyWłaśnie wytężam mózgownicę Albo Salsa musi nas dodać, albo musimy wiedzieć gdzie jest i jak się nazywa ta grupa, żeby wysłać pewnie zapytanie z prośbą o dodanie nas.
lucyna1234
A @SalsaPL zniknęłaTo czekamy na info od Salsy
Celia89
Ta chyba ta ... bo przeceniłam swoją inteligencjęTo czekamy na info od Salsy
Hehe pracowałam w zoologu i wymagali ode mnie wiedzy weterynaryjnej za cały etat, na umowie na pół za całe 1200 zł. I to w 2018... uje. Poza tym bardzo, ale to bardzo chciałam mieć chodowlę królików, ale jak się zaczęłam wczytywać w wymogi, składki na stowarzyszenie hodowców królików, tu na inspekcje weterynarii, tu coś to machnęłam ręką i Panie idź pan w uj. Pokasrowałam samczyki i tyle
Celia89
no jeszcze ani razu mi się nie udało wysłuchać tego kawałka do końca. no 2:21 i pozamiatane. Zresztą sam tytuł wskazuje, że może być on trochę ckliwy
Happiness Does Not Wait
Happiness Does Not Wait
Eda Helena
To poczekamy grzecznie az Salsa nas doda do tej zamknietej grupy.
Milej i spokojnej nocy Wam zycze dziewczyny
Milej i spokojnej nocy Wam zycze dziewczyny
reklama
Celia89
Ja też zaraz padne na rylo więc pewnie pouzywam na nowej gr jutro hyhy