wesola_mamusia
Fanka BB :)
Doprawdy, te wasze wypowiedzi, króliki, zus, gotowanie, genialnie się czyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aleście się rozpisały! Nie mogłam nadrobić stron! A ile śmiechu proponuję wydać nasz wątek w formie książki, przypuszczam, że kupowały by ciężarne
Ja tak planuję wyjscie z domu, że po dotarciu na miejsce, to najpierw siku, a potem reszta i w tej reszcie z kilka razy siku, a czasami nawet sikam po sikaniu. Czasami mi się wydaje, że myślę tylko o sikaniu i ubikacjach xb
Jak ma alergie na roztocza, to dywany powinny być na 1 miejscu wyrzucone, a w zamian są takie kolorowe puzzle piankowe na podłogę. Idealna izolacja i kurz się tak nie zbiera.
O jak sobie rączki trzyma ) super
Co za marzenia senne... Mój ostatnio jak sobie nalał łiskacza to szklankę wąchałam - to się nazywa żul :-))Ależ miałam piękny sen. Wypilam sobie 3 harnasie z promocji w biedronce i jaram mojego peta z olejkiem o smaku borówki. Poszłam karmić króliki i się nawet zataczalam, jak rasowy zul xd a tu uja... pobudka na siku. Nie ma picia browarkow xd
Zobacz załącznik 1029326
Zobacz załącznik 1029329
Kompletnie tego nie jarzę. Podejrzewam, że to efekt tego, że mój uczciwy pracodawca nie raczył mi dać od razu umowy przez co ZUS ma wątpliwości bo na umowie to ja przed zwolnieniem mam zatrudnienie 1,5 miesiąca. Pojadę wyjaśnię.