Marchewka84
Fanka BB :)
PięknieDziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!Zobacz załącznik 1025146
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieDziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!Zobacz załącznik 1025146
Tez pytanie o fotel , skąd i jaka cena wydaje się być idealny do karmieniacudo Pochwalę się swoim
Naklejka na ścianie, pierwotnie miało być to drzewo genaologiczne i miały w liściach wisieć zdjęcia, ale za dużo by było. Mój jak ją kleił to klnął bo przez ilość cięć wcale nie jest prosta do montażu, a im więcej dzieci przy drzewie tym droższa, więc go też presja cenowa zeżarła Mówiłam mu, że jak nie wyjdzie to trudno.Wow! Masz caly pokoik dla malej <3To naklejka czy pomalowane?My przy tych zwierzakach i ich ogonkach prawie sie poddalismy z naklejaniem!
No właśnie brałam go ze względu na karmienie i już od początku ciąży siedzenie prosto sprawia mi ból w dole kręgosłupa.Tez pytanie o fotel , skąd i jaka cena wydaje się być idealny do karmienia