reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Wow! Masz caly pokoik dla malej <3To naklejka czy pomalowane?My przy tych zwierzakach i ich ogonkach prawie sie poddalismy z naklejaniem!
Naklejka na ścianie, pierwotnie miało być to drzewo genaologiczne i miały w liściach wisieć zdjęcia, ale za dużo by było. Mój jak ją kleił to klnął bo przez ilość cięć wcale nie jest prosta do montażu, a im więcej dzieci przy drzewie tym droższa, więc go też presja cenowa zeżarła :p Mówiłam mu, że jak nie wyjdzie to trudno.
Chciałam w kuchni jeszcze safari ale stwierdził:D że już nie ma uja.
Co do fotela wystarczy w google wpisać fotel bujany i wybija:) albo pod nazwą
Fotel bujany Sibil patchwork 2 na bukowych płozach
albo

SKANDYNAWSKI FOTEL BUJANY SIBIL PATCHWORK 2 KOMFORTOWY PASTELOWY BUJAK NA BUKOWYCH PŁOZACH.
Z ceną trochę poszaleli, ale widzę, że jest teraz tańszy 2 stówki.

Tez pytanie o fotel , skąd i jaka cena:) wydaje się być idealny do karmienia
No właśnie brałam go ze względu na karmienie i już od początku ciąży siedzenie prosto sprawia mi ból w dole kręgosłupa.
Link do: Fotel bujany Sibil patchwork 2 na bukowych płozach - Selsey
Są różne w tych cenach, ale ja się uparłam na błękitny pokoik bo wymyśliłam sobie, że będzie Wojtuś i uznałam, że ten mi pasuje :p Co ja będę żałować pierwszemu dziecku i swoim plecom.
Jeszcze dojdzie na zimę śnieżnobiały dywanik Rabbit z Leroya. Ale on miękki!!! No musiałam go kupić :D będę chyba na nim spać pod kołyską.

Mamusia też czasem musi sobie coś kupić.

Załączniki

• IMG_20190921_181614_1.jpg
    IMG_20190921_181614_1.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 96
Ej dziewczyny, taką mam rozkmine teraz. Na którymś z tych zdjęć pokoi jest przewijak. Między ściana a łóżeczkiem. Chyba z ikei. I teraz moje pytanie. To znaczy ze jak dziecko leży w trakcie przewijania bokiem? Czyli całe życie robiłam to zle?

reklama
Do góry