reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!;)
32fb45a480adcf29612edd5194a647a4.0.jpeg

Moja to tylko wieczorami ostatnio. Wczoraj się mściła, za długi spacer do Auchan i z powrotem :p

Mój dzisiaj to jakiś wariat. Co chwile lata po brzuchu [emoji7]
Dziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!;)Zobacz załącznik 1025146
Pięknie [emoji3059] Na ścianie naklejki czy taki zdolny mąż [emoji6]

A lepiej się czujesz jak leżysz?

Tak. Brzuch dzisiaj sam z siebie stwardniał mi raz albo dwa. A tak to robi się tylko twardszy jak jest już czas na siusiu.

Mój dzisiaj to jakiś wariat. Co chwile lata po brzuchu [emoji7]Pięknie [emoji3059] Na ścianie naklejki czy taki zdolny mąż [emoji6]

Tak. Brzuch dzisiaj sam z siebie stwardniał mi raz albo dwa. A tak to robi się tylko twardszy jak jest już czas na siusiu.
Na scianie naklejki;) A moje dziecko jakies spokojne juz od tygodnia tylko czasem daje o sobie znać wieczorem i rano ale moze to w sumie temu że pracuje i przez to tak nie mam czasu sie wyciszyc i polezec..

reklama
Do góry