reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!;)
32fb45a480adcf29612edd5194a647a4.0.jpeg

Moja to tylko wieczorami ostatnio. Wczoraj się mściła, za długi spacer do Auchan i z powrotem :p

Mój dzisiaj to jakiś wariat. Co chwile lata po brzuchu [emoji7]
Dziewczyny, właśnie z mężem skończyliśmy kącik dla naszego malucha!;)Zobacz załącznik 1025146
Pięknie [emoji3059] Na ścianie naklejki czy taki zdolny mąż [emoji6]

A lepiej się czujesz jak leżysz?

Tak. Brzuch dzisiaj sam z siebie stwardniał mi raz albo dwa. A tak to robi się tylko twardszy jak jest już czas na siusiu.

Mój dzisiaj to jakiś wariat. Co chwile lata po brzuchu [emoji7]Pięknie [emoji3059] Na ścianie naklejki czy taki zdolny mąż [emoji6]

Tak. Brzuch dzisiaj sam z siebie stwardniał mi raz albo dwa. A tak to robi się tylko twardszy jak jest już czas na siusiu.
Na scianie naklejki;) A moje dziecko jakies spokojne juz od tygodnia tylko czasem daje o sobie znać wieczorem i rano ale moze to w sumie temu że pracuje i przez to tak nie mam czasu sie wyciszyc i polezec..

reklama
Do góry