wesola_mamusia
Fanka BB :)
Ej prorocy starszej ciąży, ja nie chcę mieć dolegliwości popękanej pipki. Weźcie no
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nic nie pęka mój nie mąż naoliwia. Ogólnie doszedł do wniosku, że jak córka będzie miała mój charakter to będzie zboczeńcem i ja się będę tłumaczyć w przedszkolu czemu mówi "penis"Ej prorocy starszej ciąży, ja nie chcę mieć dolegliwości popękanej pipki. Weźcie no
A to ja mam takie chrobotanie na dole brzucha jakby sie probowal jakis obcy wydrapac na zewnatrz, najbardziej nie lubie takich lupniec, chrupniec , nie wiem co ona robi, centralnie w szyjke macicy/cewke moczowa? w jedno albo drugie,Ale nie zapomnę z pierwszej ciąży dziwnego pstrykania jakby paznokciami wprost z brzucha, czytałam, że to normalne, także, ciekawe czy i w tej ciąży będę miała coś takiego.
moje gitara po za tym ze mi piety utyly i zamowione gumowce wlasnie oddalam Nie ma bata ze w dlugie naciaganie buty wejdzie mi noga, pieta blokuje.A jak tam Wasze stopy ? Ja juz nosze 2 rozmiary większe.
A to ja mam takie chrobotanie na dole brzucha jakby sie probowal jakis obcy wydrapac na zewnatrz, najbardziej nie lubie takich lupniec, chrupniec , nie wiem co ona robi, centralnie w szyjke macicy/cewke moczowa? w jedno albo drugie,
moje gitara po za tym ze mi piety utyly i zamowione gumowce wlasnie oddalam [emoji14] Nie ma bata ze w dlugie naciaganie buty wejdzie mi noga, pieta blokuje.
Ouu a jaki rodzaj obówia nosisz bo ja chyba nie przemyślałam ! bo całe lato sandały a teraz baleriny to mi łatwo się chwalić . Haha zobaczymy jak wejdą w ruch kozaczki.Ja nosze normalnie 37. Teraz musiałam 39 !!! Z każdej strony opuchnięte. Nawet najmniejszy paluszek.
Stopy wielkie jak u Shrek'a
U mnie z zębami i stopami na szczęście jest spokój i mam nadzieje że nie będę mieć shrekostóp mam rozm 39-40.. Skąd ja bym wzięła kozaczki dwa rozmiary większe, chyba tylko ze sklepu dla tranwestytówA jak tam Wasze stopy ? Ja juz nosze 2 rozmiary większe.