Aguara
Fanka BB :)
Tia, jeszcze nikt mnie nie posadzil że zjadłam własne dziecko.To i tak dobrze, mój ojciec jeszcze niedawno jak zobaczył moje USG stwiedził, że to żołądek XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tia, jeszcze nikt mnie nie posadzil że zjadłam własne dziecko.To i tak dobrze, mój ojciec jeszcze niedawno jak zobaczył moje USG stwiedził, że to żołądek XD
czasem coś podobnego mam o ile mam na myśli to samo ale mi się wydaje, że to kości miednicy. Jak po jeździe na rowerze. A czasem jakby ktoś mnie czasem w ścianke pochwy kujną, albo zadrapał. Wtedy jest takie o coś się dzieje i po sekundzie spokój na kolejny dzień, dwa a nawet tygodnie.Ma może któraś takie dziwne uczucie (nie wiem w sumie jak to opisać) jakby miała "obite" wejście do pochwy? Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi [emoji23] To jest takie uczucie jakbym lekko przetarła się po upojnej nocy z moim nie mężem ([emoji23][emoji23][emoji23]), ale czuje to tylko jak usiądę na ubikacji. Zastanawiam sie czy to moze przez zaparcia, bo caly czas z nimi walczę i z załatwianiem się u mnie kiepsko. Mam we wtorek wizyte także powiem o tym lekarzowi. Ktoś mi kiedyś wspominał, że w drugim trymestrze może pojawic sie taki obrzęk pochwy, ale nie wiem czy to to [emoji848]
Ja mam inaczej, jakby mi ktoś za wargi sromowe ciągnął, czuję duże napięcie tam, aż boli. A to jak chodzę i stoję.Ma może któraś takie dziwne uczucie (nie wiem w sumie jak to opisać) jakby miała "obite" wejście do pochwy? Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi [emoji23] To jest takie uczucie jakbym lekko przetarła się po upojnej nocy z moim nie mężem ([emoji23][emoji23][emoji23]), ale czuje to tylko jak usiądę na ubikacji. Zastanawiam sie czy to moze przez zaparcia, bo caly czas z nimi walczę i z załatwianiem się u mnie kiepsko. Mam we wtorek wizyte także powiem o tym lekarzowi. Ktoś mi kiedyś wspominał, że w drugim trymestrze może pojawic sie taki obrzęk pochwy, ale nie wiem czy to to [emoji848]
Pod pępkiem to mogą Cię mięśnie boleć bo macica napiera coraz wyżej. Ja miałam takie kucia na wysokości pępka jakby mnie ktoś w wzdłuż nacinał czymś ostrym i się martwiłam, ale znalazłam info, że to normalne i z czasem minie. Już mam to za sobą.Ja mam inaczej, jakby mi ktoś za wargi sromowe ciągnął, czuję duże napięcie tam, aż boli. A to jak chodzę i stoję.
Ale dziś mnie jeszcze dodatkowo kłuje w brzuchu pod pepkiem i się matrwię co to.
W sumie jak tak pomyśle to mogłoby to przypominać uczucie jak po jeździe na rowerze takie przetarcie [emoji23] W ciągu dnia tego nie czuję tylko jak usiądę na ubikację i się i wygodnie się rozsiądę [emoji23]czasem coś podobnego mam o ile mam na myśli to samo ale mi się wydaje, że to kości miednicy. Jak po jeździe na rowerze. A czasem jakby ktoś mnie czasem w ścianke pochwy kujną, albo zadrapał. Wtedy jest takie o coś się dzieje i po sekundzie spokój na kolejny dzień, dwa a nawet tygodnie.
Mi strasznie dziąsła puchły i krwawily - w sumie krwawią do dzisiaj jak zbyt mocno je szczotkuję. Dentystka powiedziała, że muszę to przecierpieć, bo to hormony. Wcześniej myłam zęby lacalutem, ale nie pomagał i używam teraz paradontaxu i już po pierwszym użyciu poczułam różnicęU mnie pępek szalał w ub tygodniu, z tego co pamiętam u MartySX też, więc idziemy jednym krokiem:-). Od tygodnia żrę również Magne b6 i jest lepiej z twardnienie brzucha.
A ktoś może ma problem z wrażliwością zębów?