reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]

A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(

byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/

No to niefajnie. Życzę Ci żeby szybko przestało boleć.

byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/
Spokojnie zacznie kopać od punktowego nic się nie powinno stać. Najważniejsze, że ropne ognisko zniknie :) i lepiej dla Ciebie i dziecka.

Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]

A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
Doczekasz się teraz maluch jest mały i nie zawsze będziesz czuć kopniaki :) ułoży się inaczej i cisza. Też mnie to wkurza, raz euforia bo coś czuję, a raz chandra i czarne myśli. znajomi mnie zapewniają, że jeszcze będę miała dość, jak już podrośnie i dostanę miłosnego kopa w pęcherz :)

Ja mam dosc duzy brzuch 19 tydzień. Poniewaz, od początku mowiono mi ze dzidzia ulokowala sie z przodu macicy. Mnie to ratuje zycie bo uciskala by mi bardziej na nerke gdzie mam 2 zyly i nadciśnienie podobno natura wie co robi

Załączniki

• 20190822_095654.jpg
    20190822_095654.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 114
reklama
byłam rano u dentysty
Współczuję. Mi ósemki wychodziły w liceum, ale pamiętam jakie to było utrapienie i jeszcze ten ropień. Buba88 ma rację, aby płukać to wywarem z szałwi.

Do góry