reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]

A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(

byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/

No to niefajnie. Życzę Ci żeby szybko przestało boleć.

byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/
Spokojnie zacznie kopać od punktowego nic się nie powinno stać. Najważniejsze, że ropne ognisko zniknie :) i lepiej dla Ciebie i dziecka.

Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]

A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
Doczekasz się teraz maluch jest mały i nie zawsze będziesz czuć kopniaki :) ułoży się inaczej i cisza. Też mnie to wkurza, raz euforia bo coś czuję, a raz chandra i czarne myśli. znajomi mnie zapewniają, że jeszcze będę miała dość, jak już podrośnie i dostanę miłosnego kopa w pęcherz :)

Ja mam dosc duzy brzuch 19 tydzień. Poniewaz, od początku mowiono mi ze dzidzia ulokowala sie z przodu macicy. Mnie to ratuje zycie bo uciskala by mi bardziej na nerke gdzie mam 2 zyly i nadciśnienie podobno natura wie co robi

Załączniki

• 20190822_095654.jpg
    20190822_095654.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 118
reklama
byłam rano u dentysty
Współczuję. Mi ósemki wychodziły w liceum, ale pamiętam jakie to było utrapienie i jeszcze ten ropień. Buba88 ma rację, aby płukać to wywarem z szałwi.

Do góry