reklama
Jarzynka
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]
A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
A jeżeli chodzi o ruchy dzidziusia to sama nie wiem...coś czuje ale nie wiem czy to to, czy sobie wmawiam :-(
Aguara
byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/
No to niefajnie. Życzę Ci żeby przestało boleć.
Aguara
byłam rano u dentysty
przecieli mi tą rope :/ spuchlo i boli.. :/ a z drugiej strony idzie mi ósemka od 2tyg i też spuchlo... więc dramat z jedzeniem :/ dostałam znieczulenie :/ i trochę tak nie ufam temu i czekam na kopniaki :/
No to niefajnie. Życzę Ci żeby szybko przestało boleć.
Celia89
Spokojnie zacznie kopać od punktowego nic się nie powinno stać. Najważniejsze, że ropne ognisko zniknie i lepiej dla Ciebie i dziecka.byłam rano u dentysty
Celia89
Doczekasz się teraz maluch jest mały i nie zawsze będziesz czuć kopniaki ułoży się inaczej i cisza. Też mnie to wkurza, raz euforia bo coś czuję, a raz chandra i czarne myśli. znajomi mnie zapewniają, że jeszcze będę miała dość, jak już podrośnie i dostanę miłosnego kopa w pęcherzDziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]
Ja mam dosc duzy brzuch 19 tydzień. Poniewaz, od początku mowiono mi ze dzidzia ulokowala sie z przodu macicy. Mnie to ratuje zycie bo uciskala by mi bardziej na nerke gdzie mam 2 zyly i nadciśnienie podobno natura wie co robiDziewczyny jak wyglądają Wasze brzuszki? U mnie to skonczony 20tyg a mam tylko lekko zaokrąglony [emoji54][emoji54][emoji54]
Załączniki
Malami1303
Dziewczyny bierzecie coś na zgagę, mam taką że nie mogę sobie poradzić, tylko mnie złapie i ląduje w toalecie jakaś masakra
Malami1303
Też mam taki brzuszek i dziś 19 tydzieńJa mam dosc duzy brzuch 19 tydzień. Poniewaz, od początku mowiono mi ze dzidzia ulokowala sie z przodu macicy. Mnie to ratuje zycie bo uciskala by mi bardziej na nerke gdzie mam 2 zyly i nadciśnienie podobno natura wie co robi
reklama
Koteczka01
Współczuję. Mi ósemki wychodziły w liceum, ale pamiętam jakie to było utrapienie i jeszcze ten ropień. Buba88 ma rację, aby płukać to wywarem z szałwi.byłam rano u dentysty