Mi nie ma kto kupować. Bardzo bym się cieszyła z takich prezentów, [emoji7]Ja już mam tyle nakupowane na obydwie płcie, że nie mam gdzie tego już trzymać. Przyszłym dziadkom się nudzi.
reklama
Bylam dzis u swojego Ginka.
Dzidzi 225g, 20 długości, siusiak jak sie patrzy i komplet jajeczek hehehe
Mam juz nie brac duphostanu. I ogolnie wsio zajebsicie. Kawał chłopa [emoji3059][emoji7][emoji173]
Mam juz nie brac duphostanu. I ogolnie wsio zajebsicie. Kawał chłopa [emoji3059][emoji7][emoji173]
To tak samo jak moja mała. Identyczne wymiary [emoji7] super gratulacjeBylam dzis u swojego Ginka.
lucyna1234
Fanka BB :)
A który tydzień dziewczyny macie?To tak samo jak moja mała. Identyczne wymiary [emoji7] super gratulacje
Marchewka84
Może ktoś wie jak ustawić suwaczki? Byśmy wiedziały w którym tygodniu jest każda z nasA który tydzień dziewczyny macie?
Ja mam suwaczek. Z tym że je widać na komputerze. Na apce w telefonie nie.Może ktoś wie jak ustawić suwaczki? Byśmy wiedziały w którym tygodniu jest każda z nas
18+5 tcA który tydzień dziewczyny macie?
wesola_mamusia
Ale macie duże dzieci Ja mam dopiero wizytę 22 sierpnia, także jeszcze trochę muszę poczekać. Może kopniaki będę czuła dopiero na początku września. Ale jeszcze dłuuugo
Celia89
czasem ich ponosi fantazja.Mi nie ma kto kupować. Bardzo bym się cieszyła z takich prezentów, [emoji7]
Też mam suwaczek z tym, że pewnie po wtorkowym USG znów ulegnie modyfikacji 17+1 wdł ap i daty porodu 17+4.
Ja juz sama nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Inaczej wychodzi z om i apek. A z usg gdzie wielkosc i waga -tez inaczej. Jakis kolejny tydzien do przodu wylicza. 19 tydzień
Inaczej wychodzi z om i apek. A z usg gdzie wielkosc i waga -tez inaczej. Jakis kolejny tydzien do przodu wylicza. 19 tydzień
A który tydzień dziewczyny macie?
reklama
Hehehehe niezła parka [emoji6][emoji12][emoji3059]
To tak samo jak moja mała. Identyczne wymiary [emoji7] super gratulacje