reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja po wynikach niftypro poleciałam juz. Mam juz wszystko do rozmiaru 74. W sb moj sie zapedzil i koszulke na 134 chcial kupic bo.. ładna [emoji12][emoji16][emoji23] a ponoć to mnie wali w diekiel
Z pierwszą nic nie kupowalam. Dopiero w 9mcu. Bo niby przesąd. Teraz pomimo ze jestem bardziej przewrazliwiona to jednak te wyniki duzo mi daly ulgi i pewności
Kurde z synem kupowałam jak skończyłam 3 miesiąc. A Teraz się cykam jakoś. Może starsza jestem i bardziej przewrazliwiona.

reklama
no ja niby przesadna nie jestem, ale tez boje się zapeszyć. Mam juz doslownie wszystko: ubranka chłopięce i dziewczęce, wanienkę, wózek 3w1, kołyskę, pokoik itp i td. Moi rodzice oszaleli, ze wreszcie laskawie nie kolejny kot/ królik/ piesek/tchórzofretka/ inny wąż boa tylko, jakimś cudem ludzkie dziecko.

Też tak planowałam :) Może to i lepiej, że u mnie dziadkowie poszaleli. Będę mogła na jesień poczynić inwestycje w zwierzęta. Muszę trochę przeorganizować dom, żeby nowy lokator dogadał się ze starymi wyjadaczami. Ciekawe, czy będę w stanie pociągnąć jedno i drugie...

Też tak planowałam :) Może to i lepiej, że u mnie dziadkowie poszaleli. Będę mogła na jesień poczynić inwestycje w zwierzęta. Muszę trochę przeorganizować dom, żeby nowy lokator dogadał się ze starymi wyjadaczami. Ciekawe, czy będę w stanie pociągnąć jedno i drugie...

Ja mam tylko albo aż psa i kota, a Ty?

U nas mała będzie do 1, 5 roku z nami. Synek ma swój pokój. Ale on do 1 klasy idzie. Potem chcemy się przeprowadzać do domu z ogrodem więc i syn i córka będą mieli swoje pokoje.

Ja mam tylko albo aż psa i kota, a Ty?
Noo... ja trochę gęb do wykarmienia i ogarniania mam. 2 koty potwory Tytusa i Ramzesa, mimo kastracji Tytus jest okropnie złośliwy i lubi sobie siknąć na kanapę albo lustro i tuturutu 12 królików :) do listopada biegają luzem po ogrodzie od listopada do marca wracają do domu. Masa roboty i masa funduszu na wyżywienie, pielęgnację i leczenie. I też miewają swoje humory.

reklama
Do góry