Malinkaa123
Fanka BB :)
Ja ok 2kg na plusie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny! Czytam Was od praktycznie samego początku, ale jakoś się nie odzywałam...
Termin mam na 6.01, na ostatniej wizycie waga pokazywała mi -3,6 kg, w piątek kolejna, ciekawe czy nadal spada czy już idzie do przodu. Mam słaby apetyt, jem w zasadzie owoce [emoji14] Od mięsa mnie odrzuca, kawa mi nie smakuje od kilku dni.
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Ja się narazie bardziej martwię niż cieszę i jeszcze to chyba do mnie nie dociera poza tym mieszkam w obcym mieście i nie mam tu za bardzo żadnej bratniej duszy, może to ta kwestia że nie ma z kim pogadać, ehh...
Hej dziewczyny!
I ja się dopisze. W tym roku skończę 30 lat i jest to moja pierwsza ciąża
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.Hejka
A jestes juz po badaniach? Znasz płec ? [emoji7]
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.
@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!
@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)