Marchewka84
Fanka BB :)
Na babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cztery lata temu to ja robiłam testy trzy negatywne a teraz ma 4 lataNa babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy
A dopiero co były styczniowe mamy :-)Na babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy
Nie mam krwiaka, ale w szpitalu stwierdzili nadżerkę. Zdjęcie dałam narzeczonemu, nie mieszkamy razem jeszcze.Też miałam ostatnią miesiączke 22.04, termin na 29.01 a według USG NA 25.01. Masz zdjęcie z ostatniej wizyty ? Ja idę dopiero jutro na wizytę i już się martwię czy wszystko dobrze. A skąd te plamienia ? Masz może krwiaka ?
Może wróć do tej dopochwowej?Nie mam krwiaka, ale w szpitalu stwierdzili nadżerkę. Zdjęcie dałam narzeczonemu, nie mieszkamy razem jeszcze.
Biorę Luteinę pod język, gin zwiększył mi dawkę, bo plamię, ale widzę, że plamienia się powiększają. Nie chcę znowu trafić do szpitala. Chce mi się ryczeć, bo 27 lipca biorę ślub, a tu takie cyrki...